Covidové dezinformace

1 komentář

Po seriálech a vaření přináší houbí zpravodaj také várku zajímavých dezinformací. Pro konspirátory: plot twist - nejsou to dezinformace, vše je pravda, sdílejte než nás očipujou, álelujá a panenka Marie vám osobně poděkuje hromadným emailem.

Takže několik rad a informací ohledně koviďáka, který nám média zatajujou.

1. Roušky a respirátory


Jak již všichni víme, respirátory ani roušky nebyly navrženy jako obrana proti covidu, jsou pouze lakmusovým papírkem pro nadnárodní mocnosti určujícím, jak moc jsme již ochotni se podrobit. Pokud je ale už musíme nosit, udělejme něco, co nečekají. Udělejme si je efektivní! Připravte poctivý vývar z česneku. Použijte český česnek, ne ten dovážený! Vývar musí být silný, použijte klidně dvě tři paličky (pozor, ne stroužky!) česneku. Ve vývaru potom vylouhujte každou roušku a respirátor. Nechte uschnout. Ti, co se průběžně vzdělávají tuší, že česnek je utajované přírodní antibiotikum. Toto antibiotikum nám tají, protože by jinak zkrachovaly lékařské koncerny. Pokud si v něm ale namočíte roušku, nejen, že nemá koviďák šanci, zabráníte i přenosu dalších nemocí, jako třeba angína.

2. Vakcíny

Popírat účinnost vakcíny nemá cenu. Vakcína funguje. Samozřejmě je otázka, co všechno vám do těla s vakcínou vpraví - i když bychom k tomu měli co říct, nebudeme, aby nás hned nezablokovali jako dezinformátory. Důležité ale je, že vakcína brání dobře proti DNA virům, které mutují pomaleji. Proti RNA virům (a covid je RNA virus) brání sice také, ale virus velmi rychle mutuje - a covid mutuje ještě rychleji, než běžné RNA viry. Stačí mu tedy relativně málo časo, aby se zmutoval a rozmnožila se ta variace viru, která bude vakcíně imunní. 

Ano, vakcinace by mohla mít smysl, kdyby se naočkovali všichni najednou. Ale v případě postupného očkování vakcína virus spíše posílí - umožní vznik kmene zcela rezistentního na vakcínu.

Samozřejmě, toto vládní elity vědí, smyslem vakcíny totiž není nás chránit, ale ještě více nás podrobit očipováním.

3. 5G

Říkat, že se sítí 5G šíří virus, je samozřejmě nesmysl.
5G je elektromagnetické záření, tedy nemůže šířit virus, který je fyzický. Ano, to je pravda. Co ale není pravda - že nás elektromagnetické záření nemůže ovlivnit vůbec. Elektromagnetické záření může v jádru lidské buňky způsobit změny. Například vyvolat rakovinu. (zdroj). Nepotřebujete vysokou školu, abyste si spojili A a B dohromady: Pokud může vyvolat rakovinu, nemůže tedy upravit RNA tak, aby vyvolalo koronavirus?

A proč elity nechtějí, abychom toto věděli? Protože obrana je vcelku prostá. Elektromagnetické záření nepronikne kovy - a to ani hliníkem. 5G k vám bude pronikat okny (zdmi nepronikne). Tudíž stačí vzít obyčejnou alobalovou folii do kuchyně a zalepit si s ní okna. A celý nákladný systém 5G vládních elit může jít do háje! A ano, čepičky z alobalu v tomto případě mají opravdu smysl, proto jsou tak vysmívané. Aby nikoho nenapadlo je použít.

Děkujeme, že jste dočetli až sem a věříme, že pro ochranu sebe a svých dětí uděláte maximum. Česnek do respirátorů a alobalové čepičky na hlavu! 

A pro jistotu, pokud by sem někdo zavítal náhodou, nebo mu to uniklo: Všechno zde jsou bláboly a výplod bezcílné grafomanie. Tedy, těm čepičkám z alobalu na hlavy bych přece jen trochu věřil. Ostatně, když to bylo i v televizi...

1 komentář:

  1. Stále nevěříte? Uvěříte!
    Vzhledem k tomu, že alobalové čepičky zabraly a 5G se tak k lidem snadno nedostane, přišly elity s novým plánem. Do roušek či respirátorů nasazují cizopasníky - v rámci tohoto projektu se jim říká mozkoví elektromagnetičtí indukční červi.
    Tyto červi se přes test nebo ochranu úst dostanou do vašeho těla a následně do vašeho mozku. Tak vesele žijí a aktivuje je právě signál vysílání 5G.

    Měl jsem nafacebooku odborný důkaz od pána s barevnou čepičkou, ale bohužel se mi ho nepodařilo dohledat (nejspíš lidé nestihli sdílet dříve, než ho smazali). Tak přikládám další pozorování.

    Mozkoví indukční červi jsou nečinní, dokud je nezahřejete, například dechem. Poté se začnou pohybovat a zavrtají se vám do mozku.

    https://www.facebook.com/katrin.kacmarikova/videos/3711559448881972/
    https://www.facebook.com/jana.martinkova.142/videos/3968109969912908

    Tak jsem nakonec našel i ono odborné pojednání:
    https://www.facebook.com/michal.shark/videos/5505979182745850/

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.