Tak tlačítko...

7 komentářů


7 komentářů:

  1. Neděle 11.10. 19:13 "Podle Babiše se bude jednat i o zákazu prodeje alkoholu"

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsem to četl a nechápu to. Jestli je to tak, že si láhev koupí do skupinky a pak ji mají možnost někde vykalit...
    Tak spalme knihy, kde se píše o čemkoliv, co by mohlo navodit myšlenku - vlastního uvažování a tedy nechodit pouze do práce a být doma.

    Jinak jsem si všiml vzkazu, že si máme sehnat vlastního hospodského :) Doba je fakt zlá.

    OdpovědětVymazat
  3. To je teprve začátek, Česko má novou strategii:
    "Budeme postupovat podle počtu mrtvých," řekl dnes Havlíček.

    Zatímco Švýcaři:
    Domácí večírek nebo i jen večeře pro pár známých? Ve švýcarské Ženevě budou muset lidé hlásit úřadům i tyto čistě soukromé akce, uvádí server en24news.com s odkazem na švýcarskou televizi RTS. Další detaily jako počet lidí, od kterého bude povinné nahlášení, upřesní vláda ženevského kantonu ve středu.
    ... Obyvatel Ženevy, který bude chtít uspořádat rodinou večeři, oslavu či si dát s přáteli skleničku, tak bude muset svůj záměr oznámit úřadům přes webové stránky, kde uvede kontaktní informace všech účastníků, upřesní typ setkání a jaká ochranná opatření zavedl.

    OdpovědětVymazat
  4. Poggia upřesnil, že půjde o „povinnost oznámit úřadům podobná setkání od určitého počtu lidí. Bude také možné kontrolovat, ať už v době akce, či po ní, jaké ochranné opatření hostitelé zavedli. Pokud zjistíme, že dva či více lidí, kteří byli pozitivně testování, se potkali přesně na té které akci, její organizátor to bude muset vysvětlit“.

    OdpovědětVymazat
  5. Prymula už zajisté materiál od švýcarských kolegů studuje...

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, tak že by koupě zeleného plátna začínala být zase aktuální? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že ano... Koukal jsem na tiskovku, tolikrát opakovali, že dělají maximum... Já si myslím, že když děláš maximum a jsi nejhorší na světě, tak by ses měl na to vysr.... ehm. Co jsem to chtěl? ... Tak kdy uděláme otevíračku houbího pubu? Stylově ve středu? Plánujete se někdo ještě zítra (= úterý) vykalovat přes den venku?

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.