Storky z STK

16 komentářů

Tak dneska něco veselejšího. Žádné mrazáky na mrtvoly na ulicích (budou někde šoupnuté bokem u nemocnic, to je jasné). Logistika! 

Ráno jsem byl na STK. Jelikož se jim rozbil počítač na měření emisí, měl jsem nějaký čas (než zprovoznili záložní) pozorovat okolí. 

Ač jsem se snažil dodržovat rozestupy i při čekání, stejně mi nachrchlal týpek z metru a půl do obličeje. Není to lehké. 

První cenu však získal borec kolem padesáti, který přijel chvíli po mně. Už z dálky bylo vidět, že se vyzná. Nejdříve si za pochodu odkašlal do dlaní, pak si nimi promasíroval celý obličej (kolem sedmé ráno je člověk rozespalý), aby vzápětí vzal za kliku vstupní kanceláře. Ptát se, jestli měl roušku není třeba.

Jako lidi, tohle je fakt nechutný nehledě na virus.

16 komentářů:

  1. S tim souhlasim. Zakladni hyginecky navyky nejsou z duvodu covidu. Ale lidi jsou proste prasata. I v praci casto vidim, ze si lide po zachodde nemyji ruce. Ti lepsi alespon pusti vodu a rukou machnou par cm od prodou vody a solved. Ale nastesti pracujeme jen s potravinami, tak o nic nejde.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě že potravinářství, co kdyby to takhle dělali třeba horníci... To nechápu, podle mě jsou na elementární hygienu alespoň dva semestry na Vysoké škole života.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě bych chtěl upozornit na jeden typ lidí - a to jsou olizovači. Přijedete k benzínce, chcete sáhnout pro jednorázové rukavice a v tom vás o sekundu předběhne olizovač. Olizovač nemůže vzít rukavici za konec a odtrhnout ji z balíčku, musí si naslinit prsty, zežmoulat pět rukavic najednou a vítězoslavně jednu oddělit. Olizovači jsou samozřejmě všude, kde je co olizovat. Když neolizují jednorázové rukavice u benzínek, je jejich rajónem třeba supermarket a sáčky na pečivo.

    OdpovědětVymazat
  4. proto ted nekupuji nebalene pecivo. Jsou jeste osahavaci. Vse musi osahat a promackat. nasledne vratit do regalu. A to vcetne peciva. Kdyby na to pecivo alespon sahali treba pres sacek/rukavice. Je pravda, ze by tento proces mohli jeste vylepsit. Treba kazdy housku/chleba "vyprstit", zda je uvnitr dostatek hmoty.
    To je zase krasne vlakno diskuze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepsi je strcit si ten rohlik do prdele a lehkym potiskem sverace zmerit cerstvost a krupavost.

    OdpovědětVymazat
  6. Ale pak ho musis vratit do sekce rohlik s coko polevou.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to v reálu nikdo nedělá. Aby to v tematické diskuzi fungovalo, musíš jet na vybalancované hraně nechutností a ne tam hned vrazit anál Video ti to osvětlí.

    OdpovědětVymazat
  8. To bylo původně na Gartha, ale koukám, že si ho zasloužíte oba :)

    OdpovědětVymazat
  9. to je dobrý :D

    co hospoda, bude tam někdo?

    OdpovědětVymazat
  10. Scopek: tak to radši nedomýšlím, odkud se berou ty rohlíky s jahodovou polevou

    OdpovědětVymazat
  11. Já tam jsem a Garth zřejmě taky... když dorazíš, otevřu si druhou láhev vína.

    OdpovědětVymazat
  12. Trochu vikendove poezie pro pohlazeni na dusi :
    https://www.youtube.com/watch?v=wT9dgxmfcBs&feature=emb_title

    OdpovědětVymazat
  13. Tady je článek o tom muži co přišel a pak nepřišel. Já tedy přišel při jeho čtení o poslední iluze, jak je tenhle stát veden. A to jsem neměl skoro žádné!

    OdpovědětVymazat
  14. To jako, ze nekdo ukazal vzorecek procentualniho narustu. Nepocitalo se tohle tak v pate tride? Mas 1000Kc. Pri rocnim uroku 3%. Kolik budes mit za deset let?
    Tak to asi az tak nevadi, ze nase vlada dale ceka na Godota. Jeho zazracna tabulka doplnena o vypln bunky nas asi nezachrani.
    Na druhou stranu si mohu do CV napsat, ze delam slozite matematicke modely na urovni Buh. Jinak receno jsem obycejny planovac. Ale koukam, ze jen zalezi na tom, jak se to rekne (a kdo to rekne).
    A souhlas, tento clanek jsem asi cist nemel

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je fakt neuveritalny, to uz je nejakej kondorapril ne.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.