Všichni jsme Trump

2 komentáře
Andrej: Předseda hnutí se přitom v některých otázkách, jakými jsou snaha o omezení migrace či odpor vůči politickému establishmentu, s Trumpem shoduje. „Je podnikatel, který nežije z politiky, ale z vlastnoručně vydělaných peněz. Stejně jako moje je i jeho rétorika politicky nekorektní,“ citovala DPA Babiše. 

Říká největší konformista všech dob. Asi navazuje na situaci, kdy zatímco někteří seděli za kritiku komunistů ve vězení, on neohroženě, odvážně a nekorektně obchodoval - v Číně prodával české socialistické plasty. Ale to už je dávno, teď asi mluví o Čapím hnízdě.

Zeman: Mí političtí oponenti mě nazývali „českým Donaldem Trumpem“ (oficiální dopis novému americkému prezidentovi). 

Aha, tak jo. Zřejmě úryvek ze sebraných spisů - Vlhké sny Miloše Zemana.

Klaus (Institut): Výsledek amerických prezidentských voleb vítáme. Jsme přesvědčeni, že je to dobře pro Ameriku, pro Evropu a celý Západ, i pro Českou republiku. Je to dobře pro celý svět. Troufáme si říci, že v amerických prezidentských volbách zvítězil i Institut Václava Klause a jsme na to pyšní. 

Zdá se mi to, nebo americké volby ve skutečnosti vyhrál Václav Klaus?

Ještě stojí za "pozornost" Okamura a Robejšek, ale už jsem příliš unavený a otrávený jejich myšlenkové pochody googlit.

2 komentáře:

  1. Okamura je taky trochu Trump: "Trump čelí obrovskému tlaku většiny médií a manipulaci s průzkumy. Součástí této kampaně je publicita a prezentace Trumpa jako politika extrémních postojů a názorů. Jde o stejnou taktiku, která se používá proti našemu hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) v České republice."

    OdpovědětVymazat
  2. Nově i borci v bílých kápích: "Trump v Severní Karolíně vyhrál, což považuje Ku-klux-klan zároveň za své vítězství a potvrzení toho, že jeho vliv sílí." (zdroj). Začíná se nám tu rýsovat vskutku luxusní společnost...

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.