Lasergame aneb poznej Hodora

3 komentáře
Scopek zorganizoval návštěvu lasergame, která se nakonec ukázala celkem zábavná.. a už po první hře jsem pochopil, proč si někdo bere věci na převlečení...


Byli jsme v lasergame na andělu (přímo na zastávce bertramka). Po úvodním zorientování (třeba že to není deathmatch a hraje se na týmy) je hra celkem akční a je fakt že 12 minut na jednu hru a propocení celkem stačí.



Scopek ještě vyprávěl o jedné bájné laser game, kde je na stropě robot, který tě ostřeluje ostrejma (dobře ty ostrý jsem si přidal). Což zní dost dobře na to se předkalit a jít si to tam s robotem vyřikat za pomoci houbího zcela jistě bezporuchového laseru z číny.

3 komentáře:

  1. Tak bájného robota jistě skolíme, pokud tedy projdeme nepozorovaně dovnitř s třicetikilovou bednou a přídavnou nádrží na chlazení. A tím chlazením nemyslím pivo.

    OdpovědětVymazat
  2. Zlo robota mají zde : http://www.lasergamegalaxy.cz/galerie-laser-areny-v-praze/
    Hra se zadarila. A souhlas s Garthem a týmama. Při první hře, než jsem zjistil, že hraji v nějakém týmu, tak uběhlo pár minut. Když už jsem se naučil, že jsem červený a mám kosit tu přibuznělou modrou barvu, tak skončila hra.
    V druhé hře už jsem věděl.
    Vesele jsem kosil ty modré nouplízáky (no please) a zas až po dlouhé době mi došlo, že mé brnění též svítí tou akční a drsnou modrou barvou a že nepřátelé jsou ti v komunistické červené.

    OdpovědětVymazat
  3. A proč se Hodor s váma nevyfotil. Ale je dobré, že s váma zápozoval Michal Tučný.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.