Pátek, Čokyho svátek

2 komentáře
Čoky jede! Nezabil mě proud z podezřelé čínské elektroinstalace a mám všechny prsty! Akorát jsem ho nastavil místo na gravírování na řezání (tudíž to jel z nějakého mně neznámého důvodu dvakrát) a výkonu bylo na nebohý karton trochu moc (v průběhu jsem ho stahoval, poslední objekty jsou řezány na 35%).



Jo a večer je třídní sraz, tak na to nezapomeňte. Garth se omlouvá, nedorazí. Já jsem se zas dneska probudil a myslel jsem si, že je znovu čtvrtek. Já ale dorazím, páč už mám dnes odpracováno.

2 komentáře:

  1. Dobre ten karton hori. Pro ostry chod by bylo asi lepsi dat mensi vykon, vetsi rychlost a pripadne jet vicekrat. Nemel jsi to v PC omylem zduplikovane, ze to vse pali vicekrat. A nebo to je tim, ze ma proste svou hlavu. No hlavne, ze to funguje a nepotrebujes Brailovy rotacky, to bys pak makal od nevidim do nevidim (Ceska Soda).

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě si s tím musím pohrát, abych si vyzkoušel kombinace výkonu a rychlosti pro různé materiály. Tohle byl opravdu první pokus, po tom, co jsem zapojil všechny dráty, hadice a nainstaloval sw... Jede to z Corelu přes Corelaser plugin, tak to ještě někde dostuduju. Hlavně jsem rád, že (alespoň to tak vypadá) je ta optika seřízená dobře.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.