12/53 - Zdravý týden

4 komentáře
Ahoj všichni,

prvně bych chtěl poděkovat Lucce za reportáž z opravdové kulturní akce, čímž naštěstí přerušila moji sérii historek z nonstopáče v pět ráno.

Celý minulý týden jsem poctivě nepil alkohol a nekouřil, tak jsem si za odměnu koupil nový telefon. Tím mě detoxikační akce vyšla na více peněz, než kdybych každý den vypil pět flašek Jamesona. Takhle to asi dál nepůjde, zdravý životní styl leze strašně do peněz.

Dneska jsem dělal DPFO. Šlo to celkem rychle:

COŽE?
Nedoplatek 18 tisíc! To mě pos*r! Co to sakra… 
á tady jsem zapomněl vyplnit…. 
….momentík…
Přeplatek 11tis.!

Jsem finanční génius, vrácené daně mi zaplatily zdravý týden! Tak zase za rok. Mimochodem, kdybyste někdo sháněl finančního ředitele...

4 komentáře:

  1. Ahoj,
    taky uz par dni nepiji zlepsovak nalady lithium carbonicum. V patek to bude dva tydny. Dva pekelne dlouhe tydny :) Ale ja to delam ze vznesenejsiho duvodu nez je ocista tela. Setrim si chlastaci energii do Jicina.

    Jinak jako trenink na pulce doporucuji Vybeh na Milesovku, ktery se kona 4.dubna (https://www.facebook.com/events/518521584955276/). Velmi rad bych bezel, ale nehodlam si snizovat samotny pocet moznych rocnich vystupu na Milesovku a setrim si je na Pulce. Krom toho jsem line prase a v nedeli tam jdeme kalit :)

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. Dodatek: Par minut po postnuti vzkazu mi zavolal kamos, ze jsou v Trebaku. Takze jsem vyrazil snecim tempem a zbytecne tam vycerpal svou chlastacii energii dvema kousky. Mimoto jsem take zjistil, ze je jeste docela brzo na kolo. A take jsem cestou domu pichnul (a samozrejme jsem si nevzal nahradni dusi a pumpicku, kterou temer vzdy taham).

    Ale ne, to mame zase den, ze ano?
    Staci jen doufat (opravdu jen doufat), ze v sobotu predvedu lepsi casek na kilasek :)

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  3. Zapomněl jsi vyplnit zálohy zaplacené zaměstnavatelem nebo slevu na Rytíře?

    OdpovědětVymazat
  4. Samozřejmě máš pravdu, zapomněl jsem na.... slevu na Rytíře :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.