Metylometr

2 komentáře

V reakci na předchozí post mě napadla jedna díra na trhu řešící odpovědnost občanů za své zdraví zejména u smrtelných látek, které nelze od neškodných nijak rozlišit.

METYLOMETR, obdoba alkoholmetru (etylometru, chcete-li). Snadné použití, přehledná třístupňová stupnice (Cajk - Slepota - Smrt) kalibrovaná ministerstvem zdravotnictví a financí. Ovládání zvládne i malé dítě. Jednoduše před konzumací ponoříte na dvě sekundy do tekutiny deklarované jako alkohol a ihned víte, jak jste na tom. Nejen pro profesionály, ale pro všechny a na každý den! Ke každé kolkované láhvi (nikdy nevíte co je vevnitř) jeden zdarma. Objednávejte přes komentáře pod článkem nebo pište rovnou Kalouskovi.

Tímto bych ukončil trilogii o prohibici v Čechách a příště zase něco praktického, protože ač přes rozsáhlý rozbor vypiju tvrdého alkoholu za rok stejně naprosté minimum.

P.S. Stejně jako kamioňáci tankují kvůli vysokým daním naftu výhradně za hranicemi, budeme tam jezdit i pro alkohol! Možná bychom se tam mohli rovnou odstěhovat…

2 komentáře:

  1. Prezident vesele chlastá v Itálii, tak hurá za ním! PS: Toho chlapa miluju, je vždy o krok napřed :).

    OdpovědětVymazat
  2. Mně by se k tomu chlastání hodil ještě
    IQmetr: Cajk - Debilita - Okamžitě zabít!

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.