Zpravodajství z města měst státu států

Napiš komentář
Žili byli bratři tři, to je Praha.

Dlouho uhouby nic nebylo a dneska se trochu nudím. Ze zoufalosti jsem začal vyhledávat prodejní akce pro důchodce, ale jako na potvoru tyhle akce nějak vymizely. No co, snad zavolá alespoň nějaký scammer. Ale uznejte, ani nabídka neskutečného výdělku se prostě s hrnci a výletem autobusem nedá srovnat.

Založil jsem si akta x, dříve twitter, nebo prostě hejt klub. Máte dvě možnosti. Buď pod tweety ostatních hejtit nebo si ty, co nemáte rádi, blokovat. Na hejty nikdo neodpovídá, ale občas dostanete lajk. Na blokování nikdo neodpovídá a lajk nedostanete. Ale zase máte ten krásný pocit - ha ha, to jsem ti to nandal, Dano Drábová, jdeš do bloku. A Dana Drábová teď sedí doma, vrtí hlavou, pozvolna se opíjí a přemýšlí, kde udělala chybu. Nejspíš se dost kaje. Ale to nevíte, protože jste si ji zablokovali.


Také jsem sem původně chtěl dát minisérii o panu Novákovi, co jsem stvořil a dal na literární server. Zjistil jsem ale, že 90% dílů nemělo ani jednoho čtenáře. Což naznačuje cosi o úpadku literárních serverů a mého psaného projevu. A to hned první díl byl o tom, jak pan Novák začal srát zlato a co se dělo dál. Jak to mohlo někoho nenadchnout?

Můj wizard banished má poslední dobou celkem vysokou návštěvnost. Většinou se to stane, když ho někdo v dobré či špatné víře zmíní na redditu. Nevím, jestli mě to motivuje nebo děsí. Bude to takový nějaký krytonův ambivalentní pocit. Kde mě můžou uvést do továrního nastavení?

Taky jsem si kromě twix, ix, nix... tyčinky co dřív byla twitter a teď je něco jinýho nainstaloval tiktok. Chtěl jsem se podívat na tiktoky politiků. Opravdu fascinující. Někde na x jsem četl myšlenku, že jestli se teď tomiovi oficiálně smí říkat pitomio, jestli se danuši může oficiálně říkat blbuše. Rozhodně bych byl pro. Protože se svobodou slova je to v čr poslední dobou celkem nahnutý. A jak jsem pochopil z rozhovoru Danuše (pořád ještě nevím jestli se to smí!) s Filipem, člověk už si tady ani nemůže na úrovni pohovořit s kamarádem a přátelsky si zahajlovat.



0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.