TV Kryton - Svobodní - běh o první místo a útok na letné

4 komentáře
Kdysi (v říjnu 2017) jsem zlehka zaznamenal aféru, kdy byl na letné napadený stánek Strany svobodných občanů / Svobodných. Bylo u toho video, kdy týpek povalí stánek, naběhne Petr Mach, párkrát se šťouchnou a týpek odchází.

Zpráva je tady a tamtéž najdete i link na video.

Pár dní zpátky kamarád na facebooku publikoval status, že někdo interní na facebooku doznal, že to byl fake. Zjistil jsem, že kolem toho byla celkem aféra, zda to byl fake nebo nebyl. Tenkrát když jsem viděl to video, tak mě ani nenapadlo, že by to byl fake. Ani mi to nepřišlo důležité a vlastně mi ani nepřišlo, že je to hodno tiskové zprávy.

Teď jsem to zpětně lehce prostudoval, dokonce dohledal i ten zmíněný komentář.


Když jsem pročítal diskuzi pod rok starým videem na facebooku a četl jsem, jak to svobodní hájili, Petr Mach tam někomu děkuje za chválu... říkám si.. to těm lidem nebylo stydno?
Nebo proběhlo kouzlo vyrovnání se s frustrací a všichni si pěkně v hlavě přerovnali, že vlastně udělali správnou věc?

Mno. Jinak se mi většina myšlenek svobodných líbí. Dlouho jsem je volil. I přes hodně výhrad co jsem měl mi přišlo důležité, aby jejich myšlenky byly ve vládě, v eurovládě.. prostě všude zastoupeny.
Ale už posledně jsem je nevolil (a nevěděl jsem ani o fake videu). Čím dál tím víc mi vadí jejich prezentace, toho poukazování na to, co všechno už je špatně, ten arogantní podtón mi vadí. 
A ve spojení s informací o fake videu to vytváří obrázek lidí, které bych asi v čele státu nechtěl a tak nějak mě mrzí, že zrovna oni zastupují velmi zajímavý myšlenkový směr...

Sorry za dlouhý a trochu pomotaný článek o svobodných.. sleduju je na fb, sleduju jejich myšlenky a nápady.. tak mě to celkem zamrzelo. A nebojte, příště už zase budu psát o starých dobrých hovnech.


4 komentáře:

  1. Aha, takze Svobodni jsou jeste vic mimo, nez jsme si mysleli. To je docela sileny plan - a neni to trochu i duvod, proc vymenili predsedu? Ja je uz teda taky prestala volit...

    OdpovědětVymazat
  2. K tomu mohu říci jen jediné: V pátek se mi zdálo, že jsme kalili v nějakém hotelu. Byl tam Garth a Míra. Garth říkal, ať jdu s ním na pivo a pak se tam objevil Míra, zatvářil se významně a říká: "Nechoď s Garthem, ten tě pořád tahá lejt pivo, pojď se mnou, já tu mám flašku archivního vína od senátora Veleby" (SPO - Zemanovci). Pak jsem se naštěstí probudil. Tak zaprvé - může někdo zařídit, ať už se mi tak děsivé věci nezdají. A za druhé - být Luckou zkontroluju si doma flašky od vína.

    OdpovědětVymazat
  3. a skříně, jestli tam Míra nemá někde schovanýho senátora Velebu

    OdpovědětVymazat
  4. Já si říkala, že nám ta Markéta nějak najednou zestárla, zošklivěla, a začala podezřele často mluvit o odborech a třídním boji...

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.