Rytíř a poslední keltská výprava

12 komentářů
Na vědomost se dává, že Rytíř bude spatřen příští sobotu tj. 23 září v 13:00 (sorry bylo už v pátek) v hospodě U Posledního Kelta na Zbraslavi (mapa viz předchozí příspěvek), kde si bude dávat před výpravou první pivo. Výprava bude dále pokračovat po směru toku Vltavy do centra.

Rytíř říká: Připoj se i ty k poslední keltské výpravě!

Jinak Škope - chtěl jsem ti sem nahrát důkazní foto jak stojím U Posledního Kelta a výhled do krajiny. Ale pokaždé, když to uložím, tak se uprostřed objeví nějaký Zbraslavský démon...

12 komentářů:

  1. Pristi vikend nejsem v Praze.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda.... Rytíř to stejně asi přesune na pátek, protože bude mít pracovní cestu do Prahe. Tak holt až na legendární škopčí grilovačce, která je tak utajená, že o ní ještě nikdo neví :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pátek je good, protože odjíždím už ve čtvrtek a v pákte Jeníkovi pomáham připravovat závody.

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli pruvodce dovoli, tak navstiv minipivovar u Mouchy. Jinak pres most v Davli je stanek stanek U Johna Debila, kde cepuji z minipivovaru Sedlcany - Krsin. Moc casto ho nemyvaji krom ruznych pivnich akci. Kazdy radny hrdina si dava aj side questy

    OdpovědětVymazat
  5. Mouchu testneme. Škoda, zítra je tam Mouchafest, ale co se dá dělat quest se realizuje dnes. Jinak stánek U Johna Debila jsem nějak nezvládl lokalizovat. Ví mocný Škopek, že Davle je 10km úplně opačným směrem? To by byl vskutku zdatný sidequest.

    OdpovědětVymazat
  6. Pisi Davle myslim most u Kelta smerem do Prahy

    OdpovědětVymazat
  7. Pisi Davle myslim most u Kelta smerem do Prahy

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, teď už je to jasnější :) Ale stejně ještě bude repete. Kombinovat práci a kalbu není dobré, protože "pařba a flink chtěj celýho člověka". Provedli jsme alespoň primární průzkum U Posledního Kelta (pivo dobré a v pátek kolem poledne nikdo nikde) a došli jsme k mostu a zpět. Příznačné bylo, že stánek s názvem "Konec žízně" byl zavřený, takže jsem v tomhle ohledu v klidu. Příběh může pokračovat...

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím mocné uhouby. 27.9. probehne u Scopka stehovani postele. Je to skvela zabava. Nejlepsi spolecenska hra pro partu lidi.
    A nebojte se.
    Rikate si, ze si z Vas chci udelat namezna hovada.
    Neni tomu tak.
    Bo to budete delat zdarma. Ale hlavne (po teto suprdupr zabave se pujde do hospody). Neni to sice za Keltem, ale tocena Plzen za 40.
    Houbo takova akce by se skoro dala nazvat tajnou grilovackou, ne? :)

    Tak doraz. Klidne si muzes na zahrade rozpalit gril, az budeme sedet v pubu a popijet lahodna pivka.

    Zatim tu spi Stoky a Pincak.

    OdpovědětVymazat
  10. a samozrejme myslim termin 27.10..

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.