Nezhubla

2 komentáře
Pořád jsem stejně vytlustěná.

Ale měl jsem zajímavý sny... První by se líbil Houbě, protože v něm všichni lidi říkali pravdu. Podobně jako v tom filmu Rohy, akorát já jsem necítil vůbec žádnou zášť. Moji známí z práce, zákazníci, ale i politici otevřeně mluvili o tom co, proč a jak dělali. Jeden známý z banky mi vysvětloval, jak může ovlivňovat jako pracovník procurementu tendry a co z toho může mít. Funny.

Další sen byl o nějaké firemní party, kde bylo místo jídla spoustu sladkostí. Zajímavé je, že jsem našel tašku a zjišťoval čí je. Byla v ní nabrajglována hromada sladkostí, ale mezi nima jsem našel školní sešit. Bylo na něm napsáno Rudolf Straw a byl že 4 třídy. A pak že ve snu nejde číst, ha.
Když jsem z té párty odcházel, po vzoru Rudolfa jsem si do ruky nabral kremrole se šlehačkou, protože mi strašně chutnaly. Samozřejmě tam byly nějaké specialitky, jakože v každém lichém patře chutnaly slaně a v sudém sladce. Tak jsem je jedl jenom ta sudá patra (...piece of cake). Potom jsem někomu říkal, že servírovat dámě v mém věku rakvičky se šlehačkou je úplně nevhodné a ta hláška ze Saturnina mi přišla hrozně vtipná.. i když jsem samozřejmě na trapáčka nejedl rakvičky, ale kremrole a celkově to vlastně moc vtipné nebylo.

Ale znáte ty vykalenecký sny.

2 komentáře:

  1. Je dost zajímavý, že nézovské vykalenecké sny jsou hlavně o práci a firemních pařbách :) Jinak ve snu samozřejmě číst lze, akorát když se koukneš na text, pak někam jinam a pak zase zpět, tak tam nikdy není to samé.

    OdpovědětVymazat
  2. No jeste aby bylo, kdyz i kremrole chutnaj jinak podle patra... :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.