Putování

6 komentářů
Půjdete někdo v sobotu na Putování okolím Lovoše? Jestli ne, tak na to dlabu. Tak se nehlaste všichni...

6 komentářů:

  1. já uvidím jak dopadnu dneska, ale plánoval jsem za vámi dorazit (teda nevím vlastně kdo jde)

    OdpovědětVymazat
  2. Míra s Luckou "Jsme nemocní, asi ne". Ale dneska si prý jede Míra pro nové auto, tak je podezřívám, že celý víkend budou jezdit do Ďoury a zpět, aby si ho užili. O Škopkovi nevím. Já jsem po celém týdnu nějakej ztahanej, takže když nepůjdeš ty nebo Škop, tak to beru jako výmluvu na to, že se budu místo putování válet doma.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja nejdu. Dnes v Praze popijeme matovy tea (ctete mraky piv a befeateru), zitra presun za Zwejkem na chatu delat drevo (ctete bohuzel delat drevo).

    Tak kdyby Houba chtel, tak muze dorazit na chatu a pri popijeni piva budeme mluvit o tom, jak by se nam krasne pochodovalo, kdybychom nekam sli. Tak mne tak napada, ze kdyby Houba chtel za Jenikem, ze bych vystoupil v RCI a zasel navstivit mistni pivovar a pak by mne tam Houba mohla odvezt.

    S.

    OdpovědětVymazat
  4. Škopku, tvůj plán je... co ti mám na to říct. Zdá se, že ti špatně rozumím, asi se mi ztrácíš v tunelu... Nic, já tedy zatím na Putování dlabu.

    OdpovědětVymazat
  5. Drahý Houbo, tímto sis právě řekl o mé zlostné koukání z okna, až zítra budu projíždět Roudnicí. Teda pokud zrovna nebudu mít monolog s mísou.

    S.

    OdpovědětVymazat
  6. Hm všichni všechno rušej... Dneska jsem taky něco měl mít a vypadá to že na to všichni kvůli počasí dlabou..:D Zas bych mohl přijet na putování, špatný počasí přece vyzývá k tomu, aby se člověk zahřál (a doplňuji, že zahřívat se pouze chůzí je málo!)
    Od kolika je to putování? Jestli teda Houbo ještě potenciálně jdeš

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.