Prohnilí proti prohnilýmu

Napiš komentář
Tak už by mohl jít ten Andrej doprdele, ne? Nikdy bych nevolil Bohouše Sobotku, ale nikdy bych ho nepodceňoval. Zatímco ostatní kroutili hlavama, tak mi bylo jasný, že demise vlády je jen startovní výstřel k totálnímu shitstormu. A že hovna budou lítat všude. A nikdo z toho nevyleze čistej. Což paradoxně pro tradiční strany může být výhoda, protože už toho mají na kontě dost - zatímco Andrej je stále pro velkou část svého voličstva pan čistý a úspěšný. Miloš na Hradě teď bude mít bolavou hlavu z toho na kterou stranu se přidat. Já otevřu čipsy a budu to sledovat. Když už tuhle šaškárnu platím, tak se chci bavit.

Zatím softrozjezd s tím jak Andrej o všech říká, že jsou neschopní kokoti (včetně svých zaměstnanců - řídím stát jako firmu :-) a nahrávka jak úkoluje svoje "nezávislé" IDnes noviny, které kompro na koho mají vytáhnout a kdy. Paralelně s tím jede zátah na Peltu a Březinu (socanské máslo? i když v tom figuruje i ministerstvo řízené ANO). A v zásobě jsou několikrát odkládané výsledky šetření Čapího hnízda, korunových dluhopisů a to ještě zatím nikdo nevytáhl libůstky jako Petrimex, nákup Lovochemie a kde vzal Andrej peníze na nákup samotného Agrofertu. Bohouš toho má za sebou taky dost, ale zdá se, že mu došlo, že rozpoutat teď shitstorm je jeho jediná možnost. Asi se na obou stranách ještě dozvíme věci... 


Mám několik tipů ohledně dalších dějství, ale nerad bych spoileroval předčasně :)
- Je ve skutečnosti Bohouš a Chovanec daleko lépe sehraná dvojka než se na první pohled zdá?
- Sebrat Peltu a Březinu může být jak záměr ANO, tak to ale i stejně dobře může posloužit Bohoušovi.
- Když máte politickou divizi, jejíž jedinou tváří je Andrej, který by se musel na nějaký čas uklidit do kouta, bude ho to ještě bavit a bude to celé platit? Nebo se spokojí s tím, že má jisté dotace do roku 2020 a odtáhne?

Tolik zábavy a tak málo času...

P.S. Ten člověk je tak tupej a blbej lhář, že to snad ani není možný :) Jasně, já se zasměju, jeho voličům je to jedno ("Božínku, miliardář dělá, že ho zajímá, co si myslíme. To se nám mamko ještě nestalo! To ho musíme volit, on s nimi zatočí!").

Nahrávku jsem neslyšel a ta částka taky nesedí!


0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.