Okurkovka V.

Napiš komentář
V okurkovce jsme dodělali Napku. Napka je aplikace, ve které vidíte přátele, kteří taky Napku mají. Můžete si do Napky posílat peníze a potom si je s přáteli přes aplikaci bezplatně a okamžitě posílat. K Napce dostanete platební kartu, na které jsou ty samé peníze, co vidíte v aplikaci a touhle kartou můžete platit jako každou jinou platební kartou.

www.napka.cz

V rámci testování Napku používáme zejména jako "kalící kartu", srovnáváme si vzájemný dluhy, přispíváme si na benzín nebo vyrovnáváme účty za výlety. V aplikaci pak vidíte všechny aktivity aplikace i platební karty - konverzace s přáteli, vzájemné půjčky, platby i platby kartou. Mrkněte se na www.napka.cz a pokud chcete Napku (nejlíp ve skupině) vyzkoušet, objednejte si ji (s poštovným asi za 220 Kč poštou) nebo ještě líp, napište mi. :)

Okurkovka vlastně ani tak okurkovkou není, když si člověk všímá všeho hezkého kolem sebe. Samozřejmě vždycky pomůže dát si pivo nebo se na sluníčku hezky vykalit, jen tak blábolit s přáteli a spřádat plány na ovládnutí světa. Na vykaleneckých plánech je hezké, že je nemusíte uskutečnit.

A jak by řekl Boromir...

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.