Fesťáky dvakrát jinak

7 komentářů
Andrej Babiš se vychcal na Votvíráku a vyfotil se u toho. Dokonce i vystál frontu.

Dave Grohl si při vystoupení v Gothenburgu zlomil nohu, nevykašlal se na to a i s nohou v sádře koncert dohrál.

Ani jeden ten den nezachránil svět. Přesto si myslím, že svět potřebuje víc rockery, kteří se na to nevykašlou (i když by jim to v dané situaci nikdo nezazlíval) než ministry, co se fotí u chcaní.

7 komentářů:

  1. kdyby se místo chcaní radši vysral na EET...:)

    g.

    OdpovědětVymazat
  2. EET je vůbec smutný, nebudu to hodnotit, protože to je na dlouho, ale je dobrý si přečíst rozhovor s vedoucí toho projektu. Včetně jejího CV. Mám rád lidi, co najednou začnou hrdě bojovat proti nevybírání daní, ideálně po x-leté praxi v poradenské společnosti na pozici, kdy bylo náplní tvojí práce radit korporátům, jak se daním vyhnout... Perly v tom článku ani nehodnotím.

    OdpovědětVymazat
  3. Čekala jste tak silný negativní ohlas?

    Čekala. Vždycky k tomu dochází ve chvíli, kdy si lidé uvědomí, že jde do tuhého a že by opravdu museli začít platit daně. V civilizovaných státech dostáváte účtenku naprosto samozřejmě.

    Zdroj: http://finmag.penize.cz/ekonomika/300963-jak-nekdo-muze-hajit-lidi-co-neplati-dane


    ...jak někdo začne mluvit o civilizovaných (nebo civilizovaných evropských) zemích, je to jasný..:D bohužel tohle jsou přesně slova, na který spousta lidí uslyší.. shame on them

    g.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě bych tu aplikoval systém ochrany dětí z civilizovaného evropského Norska, a Miloš by tu mohl zavést kroky vedoucí k více demokratické společnosti, co pochytil při poslední návštěvě ekonomicky vyspělé Číny :)

    OdpovědětVymazat
  5. A to se nebavím o Chorvatsku, které je evropským ekonomickým tigrem a leaderem eurozóny :D

    OdpovědětVymazat
  6. EET byl v programu sociální demokracie, která ho dostala do koaliční smlouvy. Zde ministr i jeho náměstkyně dělají špinavou práci pro svoje koaliční partnery. Čímž je nikterak nehájím, jen říkám, že tohle měli znát sociálně-demokratičtí a ANO voliči, když jim házeli hlasy. A že to Babišovi možná zlomí politický vaz, to se už psalo na mnoha místech. Ačkoliv on politik není, jestli to teď správně chápu, tak je to levicově-rovnostářsky smýšlející návštěvník hudebních festivalů.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je příznačné, objetí korporátu a socialistů je pro obě strany výhodné. U další zprávy, jak je Babiš zásadně proti rozhazovačnému návrhu ČSSD, aby za tři hodiny souhlasil, se asi udusím dezertíkem (tohle tancování proběhlo už asi pětkrát). Za Babišem se táhne smradlavá stopa už od jeho převzetí Agrofertu od Petrimexu, ale chce to víc číst, než jen volební hesla "my makáme". Chápu, že ho volí zaměstnanci jeho korporátu/strany, a socialisty zase volí chudí. Ale střední třída* a podnikatelé co chtěli "změnu"...? Kdo asi zaplatí socialistům rozhazování - kupování voličů? Čí daně to budou? Nápověda: korporát ani chudí to nebudou :) Doufám, že si na EET zlomí vaz a vysmrádne z politiky (dotace už má odkývané), nebo se stane efektivním vysavačem peněz/likvidátorem střední třídy, aby sypal na rozhazování socialistům a pak jsme v řiti všichni. *Pro účely definice střední třídy používám tzv. "českou střední třídu", dvacet kilometrů za hranicemi jsme chudí všichni. Ano, fotit se u jakéhokoliv tělesného vylučování na veřejnosti je levicově-rovnostářské. Asi se snaží dohnat Škromacha s jeho legendárním selfie z koncentráku.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.