Quality time

7 komentářů
Tak to vypadá, že mě zítra čeká sedm hodin ve vybrané společnosti.


Jo a nezapomeňte, že je o víkendu Putování okolím Lovoše, protože When you walk alone... znáte to. Půjdeme 18km trasu (Kocourov - Milešovka - Velemín - Opárno - Lovoš).

7 komentářů:

  1. čau houbo, v kolik jdete z kocourova? garth

    OdpovědětVymazat
  2. Zdar, v kolik ještě nebylo dohodnuto, jestli pojedeš dohodni se s Mírou a pak dejte vědět, beztak se asi přizpůsobíme dojíždějícím z Prahe. Škopek chtěl jet od Johna do Kocourova co nejpozději, aby už měli otevřeno (autobusy jezdí od Johna mezi 7-10hod.), ale já ti nevím... jet 10km autobusem a hned jít do hospody, to už je trošku úpadek i na mě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uherské Hradiště - tam a zpět. Juch...

    OdpovědětVymazat
  4. dobře to zní rozumně, myslim ten škopkuv plán.:) no jsem nějak nemocnej tak ještě uvidim jestli se to zlepší.
    doufám, že cesta v prestižní společnosti dopadla dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    jak chcete.
    Zadny pivko v Kocourove. Jen si budu muset sehnat generalsky oblecek a Sancerre. A az cestou dostanete chut na pivko a nikde zadne dobre (cestou jen Orac - Budvar), tak se napiji drinku a ve svem epesnim oblecku suse reknu :"Ja jsem Vam to rikal!" :)

    Jinak, v patek v Pod Palube koncert Synove Vycepu (Stok rikal, ze start v cca 22hodin - bo predtim hrajou v Rce na pouti). Dnes psal Zwejk, ze tam tez bude. Ale ja asi vynecham. Jsem ponekud nachlazen, tak nechci nikam, kde bude zahuleno.

    Jaky byl vylet s Adou, Houbo? Pry je to nejmilejsi hostitel, kdyz se nebavis o jeho praci. Trochu se clovek zasmeje, da si kanastu nebo smisene ctyrhry s Göringovymi...

    Jinak jsem prave zaplatil registraci za Pulce.

    Scopek

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.