Vítání

3 komentáře
Ráda bych se tímto přivítala U Houby. Vítám se. Již se těším na své moudré a zábavné posty. Jdu to sem trošku genderově vyrovnat. Přinést svěží vítr. Z Prahy.

Svůj první post bych ráda věnovala přání všeho dobrého do nového roku. Hledím do něj s nadějí. Co přinese? U mne spoustu dobrého. Od ledna jako matka ročního dítěte nastupuji na jeden den týdně do své úřednické práce. Již se moc těším. Opravdu. V dubnu bude opět pochod okolím Lovoše, naše tradiční vítání jara a turistické sezóny. V létě bychom mohli dodělat opravu chalupy v Podkrkonoší, kde sice VŮBEC nic není, ale zase je to v jiném prostředí (čti daleko). Jiných událostí moc neplánuji. Sem tam si zopakovat esperanto a třikrát objet svět dokola...to nestojí za řeč.

PF 2015

3 komentáře:

  1. Jeste bych dodal, ze posledni vikend v Breznu je opet Jicin a pochod za RUMcajsem. Nase vysadkove komando primo v centru Jicina objevilo krasnou vinarnu, kde travime vice casu nez na samotnem pochodu. Dale jsme nasli na pochodu krasne zapadle obcerstveni, kde dobre vari rum, pivo a jidlo (cca v pulce pochodu). Tak doporucuji at se k vyletu pridate.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. To také doporučuji...když nebude sněžit, tak my se přidáme :)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Vítám Lucku. Již jsem také u houby.

    g.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.