Zpráva ze světa pyrozvířat

10 komentářů
Jak jste se dozvědeli minule, hroch se ucházel o to, aby taky byl pyrozvíře. Rozhodnutí bylo samozřejmě na pyropsovi.

Pyropes, vrchní pyrozvíře
Pyropes docela dlouho přemýšlel a nakonec se rozhodl, že se hrochově žádosti

vyhovuje.

To znamená, že hroch se stává pyrohrochem a začíná jeho výcvik. Pyropes připravil výcvikový program, aby se pyrohroch něco naučil. Pyrohroch dostal také svojí pyroskřínku s označením, aby si ji poznal.

Označení na hrochově skřínce
Pyropes nenechal nic náhodě a na první schůzi pyrozvířat musel pro jistotu hroch dát mobil do faradayovy klece, aby náhodou nemohl vynést citlivé informace.

Hroch dále složil pyroslib, čímž se stává plnohodnotvým pyro zvířetem.

O dalším vývoji budeme informovat.


10 komentářů:

  1. Chtěl bych se zeptat, jestli Pyropes, Pyrohroch nebo PyroŠkopek a PyroGarth plánují PyroRumcajse? PyroLucie psala, že plánují oslavu Richardových narozek, tím asi padá ubytování v Ďouře. Já bych jel možná i jen na sobotu, ale je to komplikovaný, pač pyroauto potřebuje servis a tak.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ja tam chci jet v patek po praci z Prahe. Domu dle sobotniho programu a navratu z vyletu. Osobne nedokazi rici... Take dle zdravotniho stavu. Treba pochod vzdam po chvili. Takze kdyz se v sobotu vratim brzy, tak bych jel domu uz v sobotu. Jinak v nedeli.

    S.

    OdpovědětVymazat
  3. Žwejk tam má ubytování v Kuklux klubu? Jestli jsem správně koukal, tak trasy jdou zase mimo skály. Jinak pro ty, co platí daně, bych rád připomněl, že je poslední týden, kdy podat DPFO. Už jsem to spočítal. Snažím se to brát pozitivně. Stát si za moje daně může pořídit minimálně dalšího pyrohrocha. Když to takhle půjde dál, tak příští rok to bude pyroslon a pak zřejmě pyromamut.

    OdpovědětVymazat
  4. Ubytovani bude, ale zatim jeste nevi kde.

    OdpovědětVymazat
  5. Jinak ještě k daním - chtěl jsem upozornit 60% paušálisty, že limit pro náklady paušálem za 2018 je max. 600k. Takže očekávejte při placení daní bolest. Stát se naopak může těšit na další pyrohrochy.

    OdpovědětVymazat
  6. ad jičín - já ještě nevím, v neděli odlítám, takže bych se musel vrátit v sobotu...

    g.

    OdpovědětVymazat
  7. Zatim je v planu odjezd z Praglu z Cernaku patek v 17hodin.

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím to vypadá, že já tentokrát (putování) zřejmě vynechám. 2G: Kam letíš? Gruzie?

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravim z putovani. Docela tu v patek vecer bylo mrtvo. Dopoledne (ted) se tu neda sehnat tocene. Tak snad to zachrani stanek u krkate baby.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.