Bohemian Rhapsody, IMAX Flora

6 komentářů
Houba bude ke spatření tuto v neděli 4.11. v 14:10 na Floře v IMAXU, stejně jako film https://www.csfd.cz/film/300902-bohemian-rhapsody/prehled/
Pokud se tedy v neděli nudíte, kupte si lístky (na film). Houba bude ke spatření zdarma.
Pokud se chcete družit, sedíme v osmé řadě, sedadla 22 a 23.

6 komentářů:

  1. Uz mam jiny program, jdu do divadla a předtím musim na pivo.

    Ale, kdyz Houba o sobe pise ve treti osobe (neboli takove to kralovske vykani - majestatni osloveni, coz si samozrejme Houba zaslouzi) a nakonec Houba napise, ze "sedime", tak to zni jako by Houba sama zabirala dve mista :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle není vtipný!!! Houba.

    OdpovědětVymazat
  3. To je složitý. Vlastně jsem dostal to, co jsem čekal (že je to na CSFD totálně overrated mi bylo jasný). Super byl v IMAXu zvuk. Zaskočilo mě několik divných chyb ve střihu, a počítačově generovaný/klonovaný dav ve Wembley, který i přes všechny ty supermoderní technologie pořád vypadá divně (což ruší ve finále). Asi tenhle koncept filmu není úplně pro mě. Něco zajímavého jsem se dozvěděl (co jsem nevěděl předtím) - na druhou stranu s některými fakty to pracuje dost volně, aby to ve filmu fungovalo a pak se to trochu uhladí, aby to nepobuřovalo. Jako film tak 65-70%. Pokud je někdo fanda kapely a zároveň v životě viděl tak tři filmy, tak pak chápu těch 94% na CSFD.

    OdpovědětVymazat
  4. Diky. Prave, ze nejak extra fanda nejsem. Tak radeji peniz s Houbou nekde províním na nějaké další akci, kam opět nedorazí. Možná by stálo za to web přejmenovat nauPaníCollumbové.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já celkem fanda jsem, na gymplu jsem naposlouchal od nich v zásadě všechno a pořád se mi ta muzika líbí. Ale taky jsem viděl hodně filmů, a jako film to je prostě jen lehce nad průměrem. Zvlášť když víš, že původně k tomu psal scénář šest let Sacha Baron Cohen (Borat), který měl Freddieho hrát a film měl být nepřístupný (R rating). Což zbytek skupiny zatrhl. Malek se snaží, ale Cohen by byl lepší, navíc bych rád viděl, jak by to vypadalo, kdyby Borat hrál tak vyhlášeného pařmena a homoklátiče :) Takhle je to učesaná nuda (jako film) hlavně aby někoho neznejistil. Pařby jsou tam velice učesané s občasným prostřihem jak z modré ústřice. Což si myslím tak úplně nebylo. Třeba se někdy dočkáme, ale asi to pak nebude mainstreamový hit :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.