Otázka chrachotu

4 komentáře
Mám takovou otázku. Zajímalo by mě, jak je to v USA a v Praze. Včera jdu nakoupit do Lidlu, v prodejně ženská chrchlá na všechny regály, ani si nedá ruku před pusu (měl jsem sluchátka v uších a stejně jsem slyšel ten megachrachot). Říkám si ach jo. Pak jdu domu (asi 200m) a proti mně jde na pohled normální týpek. V tom okamžiku si vytáhne chrchel asi až z paty (navrhl bych ho na Oscara za zvukové efekty) a flusne ho vedle mě na chodník (podle výrazu jeho tváře to nebyla provokace k bitce, ale zřejmě normální chování). Je tohle nový standard jen tady na severu, nebo i v Praze a USA? Někde jsem četl, že Číňané z nižších tříd (venkova) standardně v metru a vlacích řvou, chrchlají a nahlas prdí. Už jedem podle východních vzorů, nebo jen bydlím v Bronxu?

4 komentáře:

  1. Nemám zkušenost s chrachotem, asi prostě v poslední době přitahuješ Johna Chrachota bez ohledu na světadíl nebo zemi...

    OdpovědětVymazat
  2. Byla to jen otázka času, než se to donese do Rce. Holt si na tebe lidé odplivávají - chrachotují a jak píše Lucka, přijde i čas, kdy Ti flusnou na obličej řádného Johna Lepiče! To je holt úděl být bratra, kterého nelze vytáhnout ven na pivo. Až se Orbosh jednou přidá ke spanilé výpravě u Kelta, tak to přestane (nebo také ne!).

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna vcera jsem mu psal sms. To te dohnala karma a nebo mozna samotna duse Jirky Kary!

    OdpovědětVymazat
  4. hlasité projevy nastydnutí, dýchacích či zažívacích potíží se objevují na obou stranách atlantiku, záleží jen na tom v jaké skupině osob (sociologicky: v jaké třídě) se pohybuješ ... :)

    V.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.