USA trip, part II - jet lag v praxi

2 komentáře
Dobré ráno. Vlastně večer, pokud právě obědváte.

Přiletěli jsme a tady právě začínala noc. Tam, odkud jsme letěli, bylo v tu dobu šest ráno. Diplom za nejlepšího bojovníka s časovým posunem zatím vyhrává Vojta, který se letem poctivě projedl, a doletěl tedy sytý a unavený, díky čemuž byl schopen prospat celou zdejší noc. S Markétkou to bylo těžší, ale i jí se nakonec povedlo zabrat.

Náš "cosy apartement", který jsme si našli přes Airbnb, je větší, než náš byt. V Autopůjčovně nám klasicky naselsovali větší auto, než jsme si původbně zarezervovali. Vypadá jako obrovská černá rakev. Původně jsem si myslela, že bydlet ani ne deset minut jízdy od letiště je zbytečně blízko. Tuto tezi mi vyvrátila fungl nová navigace, kterou si muž nainstaloval do mobilu, abychom díky ní místo sedmi minut jeli k místu bydlení třičtvrtě hodiny.

Je to asi vážně země neomezených možností.

2 komentáře:

  1. Projíst se letem je správná průprava na propíjení se letem, které přijde v dalších letech. Tak se těšíme na nějakou fotodokumentaci! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes jsem si četla odborné články o boji s jetlagem, a psali tam, že pití alkoholu na palubě letadla je jedna z nejběžnějších chyb, kterou lidé dělají. Po letu s dětmi to ale o to víc chápu :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.