Čumí na mě had

5 komentářů
Budiž požehnána tato země! Jestli chcete vědět, co aktuálně hýbe zpravodajstvím v ČR - tak je to „Čumí na mě had!“  - Žena našla na Lukách obří krajtu a zavolala strážníky. Byla ze sádry. Znepokojivá zpráva o sádrové paní, co umí telefonovat.

Další zprávou je, že po konzultaci s primátorkou byl upraven směr jízdy eskalátorů na Veleslavíně. Ano, vážně radši nechtějme vědět, o čem ještě primátorka přímo rozhoduje. 

Když jsme u toho Veleslavína - zde je pěkný průvodce Střešovicemi, Ořechovkou a Petřinami. Moje srdcovka. Je tu samozřejmě zmíněna i Hvězda: „Koleje Hvězda i Větrník ubytovávají občas podivné lidi. Přímo před naším domem přepadli naši babičku, ve Hvězdě kamarádku, já i máma jsme se setkaly s obtěžováním. Takže ve večerních hodinách jezdím raději taxíkem.“

Což bych řekl tak nějak sedí.

5 komentářů:

  1. Aby Houba nezáviděla praze problémy se směrem jízdy eskalátoru, přikládám odkaz i na novinky z roudnice:
    https://litomericky.denik.cz/zpravy_region/nejvic-narkomanu-z-okresu-je-v-roudnici-nad-labem-20180205.html

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě je jasné, že roudnice toto prvenství nějak získala po přistěhování rytíře...

    OdpovědětVymazat
  3. No co si budeme povídat, nikde to není ideální. Od "Žižkovu a Libni zdaleka se vyhni", "lucky ghetta" na Hvězdě až po romantický krčský lesík.

    OdpovědětVymazat
  4. Nojo, Hvězda, tam žilo už historicky tolik podivínů....třeba takoví, co celou dobu nevylezou z pokojíčku a šrotí a šrotí, to mi přišlo vždycky strašidelné. Jinak článek o narkomanech znám. Zrovna jsem se v práci seznámila s Kubou, naším studentem původem z Litoměřic, když jsem ho objevila. Ten článek. Článek jsme kriticky probrali, a nejvíce nás zaujal "Milan". Dodává tomu textu takový jakože švih :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.