Novinky

2 komentáře
Houba byl v Brně a vyfotil si tam penis. Já byl v Mostě a nevyfotil jsem tam nic takhle zajímavého. Cestou z Mostu jsem v Praze potkal Houbu, který byl ještě plný dojmů z penisu, zatímco čekal na vlak do Roudnice. Houba slíbil, že přijede do Prahy, až bude nějaká kalba.

Škopek se bude stěhovat, ale neví se kam. Vyhlédl pěkný domek skoro za prahou pro více lidí. Teda někde za Zbraslaví. Tak třeba by se Houba mohl přistěhovat.

Ještě přemýšlím, kdo sem vlastně chodí. Jestli vlastně nepíšu novinky pro Houbu a Scopka, kteří už je znají. Ale co, opakování matka mowdrosti.

2 komentáře:

  1. Tajně doufám v další stěhovací párty (při které se jako obvykle Škopek nikam stěhovat nebude). U Posledního Kelta už mají prý otevřeno a na konec příštího týdne předpovídají teploty okolo dvaceti.... Mimochodem, nechceš se Škope nastěhovat rovnou ke Keltovi?

    OdpovědětVymazat
  2. Prave, ze domek byl dole nekde u kina u cyklostezky. Ke Keltovi bych to mel o 15 minut blize (pesky). Zbraslav byl pokoj v RD, ale to nevyslo (ke Keltovi jen pres most). No dobre, mozna to vypada, ze si hledam bydleni v dostupnosti Kelta a ne ve vzdalenosti prace :) U Kelta by to slo, ale tam nic neni k pronajmu. Autobusem je to par minut.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.