Vynikající pojištění pohřbu - ne Ledecká - hýbe Českem (andrej confirms)

3 komentáře
Nic není nad to, když se dozvíte, co momentálně hýbe Českem:


Jsem rád, že mě cílená reklama našla dříve než smrt, takže se mohu snažit z této úmrtní rovnice odstranit finanční zátěž.


Včera jsem zase měl telefonát z vodafonu, že pro mě mají skvělou nabídku. Ať jim řeknu část svého tajného pinu. Řekl jsem jim, že vůbec nemůžu poznat, že jsou z vodafonu a že jim nic neřeknu. Malinko (ale jenom malinko) ze mě dělali blbce, že se samozřejmě nic stát nemůže a že jsou z vodafonu. A bez pinu že mi teda tu nabídku nedají. Tak jsem jim řekl, že se teda asi nedá nic dělat. A tudíž jsem se nedozvěděl nabídku, jenom mi vysvětlili, že až budu volat do telefonu o lepší tarif, tak už se k těmto nabídkám nikdy nedostanu. Se slzou v oku jsem se rozloučil.

Jinak novinky na které čekáte. Máme doma nový koberec. Škopek se bude stěhovat. Rytíř je na svém místě stále.

A všichni čekají na rytířovu recenzi Kingsdom deliverance, nebo jak se to jmenuje. Všiechni doufáme, že je tam i opárenský hrádek. Ale asi není.

3 komentáře:

  1. Už je to tady - já to tušil, že je úmrtí těžkou dobou! Ještě, že se dá proti němu pojistit. Nechápu proč to nenabízejí v jednom třeba s havarijkem. Recenze samozřejmě bude... vidím to tak na červen 2019. Mezitím by mohl Škopek, jako vyhlášený znalec vín, vydat recenzi víkendového Vybírala.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty bys mohl psát zadání diktátů na češtinu...

    Vyhlášený znalec vín vylad recenzi vikendového Vybírala. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No tvl. Vždycky jsem si říkal, kdo ty debilní texty diktátů vymýšlí. Teď už to vím - bylo to moje budoucí já :D

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.