Vánoční houba

5 komentářů
Vánoční houba je taková houba, která je kouzelná. Kouzelná je tím, že publikuje samovolně články na uhouby.cz, obdobně, jako by pravá houba vypouštěla spóry.
Ve skutečnosti Houba nejprve nasává a občas potom i vydává. Záleží na nasycenosti houby a kvalitě nasávaného materálu.

Po kvalitním úvodu chci říct, že nemám žádnou zásadní myšlenku, kterou bych vám chtěl oznámit. Jenom mi přišlo, že u houby dlouho nic nebylo. Tak bylo dobrý ajko něco nepsat, aby nám to tu nerozebrali uprchlíci a nezačali psát vlastní články. To by to tu musel Okamura potom zakázat a už by tu nebyl Okamurův domeček, ale Okamurova kobka.

A z posledních událostí. V prosinci proběhl Vejří výstup na Lovoš nazvaný Lovosická vánočka. Byl to 26 ročník a tentokrát na téma Alenka v říši divů. Všichni se opili a kdo se neopil hned, opil se za chviličku.

Houba na vánočce nebyl. Proto mě napadlo, že by se vánoční Houba mohl někde objevit. Před vánocemi zakalit s Rytířem, štěstí a úrodný rok přijde vikýřem. Nebo tak nějak je to přísloví.. Každopádně potřebujete rytíře a vikýř. Nebo něco jinýho co se rýmuje na rytíř.

Případně na Rejťa.

5 komentářů:

  1. Díky za příspěvek - už jsem pomalu přemýšlel, že něco napíšu (myslím, že bych to sám obsahově nevystihl lépe)... navíc kalící Škopek (jako v poslední době nejčastější přispěvatel) se nám zdá se unavil. Jinak na Vánočku jsem nešel, abych se nenachladil. To vyšlo skvěle, takže už od minulého čtvrtka je mi blbě a nově ze mě vytéká zelená a žlutá sexy rýma. Nejsem si jist, jestli je zelená rýma známkou předčasného jara, ale ještě vyčkám do středy, zda se to nezlepší, pak už asi vyměknu a půjdu si doktorovi pro ATB. Jinak 29.12. svolává Guru vánoční party pro party Rakve, kde bude možno Rytíře potkat.

    OdpovědětVymazat
  2. ... 29.12 DO party Rakve (tímto se omlouvám všem párty rakvím, které chtěli přijít), však jsem to psal.. nejsem ještě úplně ready

    OdpovědětVymazat
  3. ze zelené rýmy si nic nedělej, tvůj imunitní systém trochu opožděně (nebo předčasně) slaví saint patricks day.

    Jinak barevná rýma znamená že se nákazy zbavuješ. Pokračuj, jsi na dobré cestě. Vidím velký dobrý!

    OdpovědětVymazat
  4. ... zde se tedy ještě otevírá okénko pro jazykové fetišisty, jaké "i" má být ve spojení "party rakve chtěli/y přijít", pokud by to byly reálné rakve, tak asi tvrdé, stejně tak pro Rakev s velkým restauračním R (která se vlastně takhle ale vůbec nejmenuje), pokud je to označení stavu návštěvníka (party rakev), což může být žena i muž, tak asi měkké... pokud tedy potřebujeme nějaké jednoduché řešení Okamurovskou břitvou, navrhuji se vrhnout jako první na gramatiku (čímž by zachránil i dost členů vlastní strany)

    OdpovědětVymazat
  5. nevím, podle devíti z deseti doktorek na mimibazaru to znamená, že vaše sliznice oslabené útokem virů právě napadly bakterie... ale je pravda, že potom, co dutiny ohlásí St. Patricks day obvykle přichází úleva... anebo je to ještě horší

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.