Rytíř sumarizující

2 komentáře

Andrej je ukázkový patologický sociopat bažící po moci

  • Cílem sociopata nejsou peníze. Cílem sociopata je vždy moc. Peníze jsou jen palivo, které ho k ní dostane. Na ničem jiném nezáleží. Všechny, kdo stojí v cestě je třeba zlikvidovat (stačí se zaposlouchat do projevů), dialog a kompromis jsou projevem slabochů (žvanírna...). 
  • Málokdo slibuje na zdraví rodiny, že nebude manipulovat s nakoupenými médii, aby to okamžitě porušil. Člověku, kterému je u zadku vlastní rodina jistě záleží na pocitech posledního ukřivděného Čecha. 
  • Další si dohledejte v nějaké knížce o psychopatologii, někdo může mít sociopatické rysy, buďte si ale jisti, že Andrej v tomhle vyhrál jackpot. 
  • Kdo někdy někoho takové potkal, ví, že jediná možnost je takového člověka se zbavit (mimo těch, co mu vrazí hlavu do zadku tak hluboko, že již slunce nespatří). 
  • Sociopaté (ti, co nesedí ve vězení) jsou často nadprůměrně charismatiční a inteligentní. 
Miloš se rozpadá

  • Msta Sobotkovi je důležitější než tento stát, než odsouzený nájemný vrah, než cokoliv.. 
  • Hradní suita (možná spíš sultanát) dávající okatě najevo, že pro ně zákony neplatí (prověrky, omluva Peroutkovi atd.) včetně nerespektování "debilních" ústavních zvyklostí. 
  • Rozdělovat českou společnost na hloupostech je poslední zábava hradního starce, skáčeme mu na to všichni. 
  • Zezadu ho postrkuje ruská či buhvíjaká klika opravdových křiváků (KOK :) 
(voličstvo)

 Frustráti, hlupáci a prospěcháři

  • Největší pochopení mám pro hlupáky, ti za to nemohou. Ale místo vyjmenování chemických prvků se jim mohlo třeba dostat základního kurzu psychologie, aby neadorovali prvního psychopata, který se na ně usměje a dělá, že má o jejich problémy opravdový zájem.
  • Frustráti čekají, že je někdo spasí, nebo alespoň nakope zadek těm, co jsou úspěšní zatímco oni ne. Za tímto účelem se spojí s kýmkoliv. Že díky úspěchu, práci a solidaritě ostatních jsou na tom alespoň tak, jak jsou, jim nikdy nedojde. 
  • Prospěcháři budou držet hubu a krok, sloužit psychopatům a strkat hlavu do písku nebo si svoje rozhodnutí vhodně racionalizovat. 
Šedá skupina

  • Pak je tu početná šedá skupina, která pošilhává po příležitosti to otočit, aby si polepšila. Nedělejme si iluzi, že v 89 chtěli všichni demokracii. Valná většina chtěla mít to samé, co mají lidé na Západě a už bylo nad slunce jasné, že komunisti nejsou schopni jim to dodat a zároveň už jsou tak slabí, že se dá risknout rebélie a oni nebudou mít dost energie protestující postřílet, nebo alespoň zavřít všechny do lágru. 
  • Demokracie byla možná příjemný přívažek, ale spousta z nich pochopila, že ji vůbec nepotřebuje a rádi budou držet hubu a krok pod křídly nového osvíceného vůdce i za nového režimu - když jim ukáže společného nepřítele, slíbí kus žvance a pohoní ego. 
Netečná třetina

  • Té je to jedno, protože žijí v představě, že je jedno, kdo tam sedí. Že to nemůže být horší. Ti pak většinou nejvíc čumí, když mají panu diktátorovi v kleče leštit nové polobotky. 
A tak, když něco umíte, jste dneska zkurvenej elitář. Když nelžete a držíte slovo jste posranej pravdoláskař. A když chcete pomoct, byť jen nepatrně, někomu kdo je objektivně ve srabu, tak vlastizrádnej vítač.

A parlament je žvanírna, soudy ani policii nepotřebujeme, protože máme osvíceného vůdce Ze-mana, a všichni, co si myslí něco jiného jsou lháři, zlodějové a podvodníci.

Vivat nihilismus!

Krásnou sobotu.

P.S. Prý vyšlo v dnešních Lidovkách: A. Babiš: "Kdyby nám premiér řekl, že se nebude chovat podle koaliční smlouvy, ale podle ústavy, tak bychom s ním do takové vlády nikdy nešli."

2 komentáře:

  1. Pěkně sesumarizováno. Škoda, že ty demonstrace nejsou víc přesvědčovací, ale spíš takový hecovací a rozdělovací. Rytíře by si tam měli pozvat :)
    Jsem včera četl na stránkách u Macka, že by bylo fajn, kdyby každý z václaváku přesvědčil 10 lidí, aby Kobliže nevolili. Ale když o tom přemýšlím, je to možná trochu nadlidský úkol :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný video apel o skupině lidí, které jsem nazval pracovně "šedá zóna". Tedy až na ten šílený střih :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.