Jičín

2 komentáře


 První fotka ukazuje dva odvážné dobrodruhy z pomeranč oranž čssd prostě z nějakýho takovýho toho království... no stejně už víte, jenom modří stále jen tuší. Vyhlídka a na ní stojí Scopek, kterému se podařilo životní selfí s panem Rytířem z Reitieerova.
 Jinak trasa ofic pochodu vedla letos inudy, takže jsme měli skály pro sebe. Skoro takový win-win, kdy všichni jdou po silnici a my si jak páni chodíme po skalách, až na to, že to vlastně win-win vůbec nebyl.
  U vchodu do skal nás zastavil podivně vyhlížející chlapík s dotazem: "Můžu poradit, co hledat ve skalách zajímavého!" Po proklikání všech dialogovych oken zbyla už jediná volba "SHOP"... a jelikož jsme hledali spíš volbu "QUEST", koupi mapy ke kamenné hlavě/štěrbině široké 40cm/ještěrce která stejně ještě je zalezlá (Game.Item.Map.002) jsme odmítli (right mouse click).

Další fotka už ukazuje přesun rytířem (což je něco jako červí díra, usnul jsem v jičíně, probudil se v letňanech, kde se musel vybrat další směr a červí/rejtí mě vyhodila u pípy doma) k pípovi na oslavu děcka. Přivezli opili..


a vlakem do práglu valili.


Espešl senks rytířovi, který nás od rána vozil, po mém trapném zaspání 20 minut čekal a nakonec nás opilé odvezl na vlak do Bohušovic. Zbýt jediný s autem, toť samá výhoda. :)

2 komentáře:

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.