Pivo v Oráči 4. 2. 2017

4 komentáře
Do redakce dorazil tento email od nejmenovaného tajného agenta.
Přetiskujeme ho v plném znění:


Ahoj,

doražte  v sobotu do Oráče na pivko a párek. Posezení klasicky od odpoledne. Kdo dorazí až na večer, tak bude dělat střízlivého taxikáře. Po pár pivech si můžeme i zabékat a načůrat P. Lešounovi (jméno jsem samozřejmě zkomolil, aby do poslední chvíle nevěděl, co ho čeká) do piva.

Békání není povinností. V Oráči se ten víkend nekoná žádná akce, tak se nestane, že by obsluha nestíhala dodávat griotky, piva a topinky.

Z Lovosic i z Velemína je to hezké procházka (ještě hezčí cesta je to ve vyhřátém autobusu). Souvislost s jakoukoliv jinou alkoholickou akcí je zcela záměrná a pozor na alkohol. Jeden z těch padesáti panáků bývá otrávený a druhý den jsou kruté následky.

Samozřejmě pokud se domluví pár šmidlikáčů a dotáhne nástroje, tak jsem ochotný se při vystoupení opít. Speciální akce: kdo dorazí v keltském oblečku, tak bude vypadat jako debil.

PS: komu jsem neposlal e-mail, tak mu dejte vědět (buď jsem si nevzpomenul, nemám kontakt a nebo na něj kašlu). Ale na dost lidí nemám mejla a sms psát nebudu.

Scopek vysvětlivka: párek = blíže nespecifikovaný počet panáků

Redakce vložila tématicky vhodný obrázek z reportáže o revitalizaci Osmičky:

Bude slušná kláda, tak se pořádně oblečte.



4 komentáře:

  1. Předpokládaný start lovoskupiny v sobotu cca kolem 13-14. Buď z Lovo nebo busem do Velemína a odtamtud do Oráče. Updatovat info bude případně agent Scopek.

    OdpovědětVymazat
  2. Organizace sobotniho vyletu se ujal Mr. Stoky a Zajda. Pry to resi na FB. Plan se malinko upravil. Bud se pokusime sehnat auto a popojedeme na nejake zajimave misto (nejlepe Kocourov, nebo jinam) a z tama vyrazime. Z Oparna by to byl mozna jen malinko kratky vylet.

    Kazdopadne se hodlam na vylete vytasit se vsim svym UMem, abych cestu malinko zpestril a udelal zajimavejsi.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  3. Ok, tak dej vědět jaký je plán a kdy počítáte, že budete v Oráči. Já musím léčit haxnu (odborný medicinský název pro nohu) takže se rozhodnu až zítra, ale dlouhou trasu určitě nepůjdu. Tak buď půjdu sólo něco krátkého do Oráče nebo bohužel vynechám.

    OdpovědětVymazat
  4. čau, já možná vynechám celou tajnou akci, neb je ten přesun z prahy atd dost komplikovaný a stejně do oráče s výjimkou pár putovníků jako vždy všichni dojdou autem. samozřejmě by mě nalomilo kdyby se rozdávaly koblihy

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.