Houba u houby

5 komentářů
To se občas stane, že najdete u houby další houbu. Proto když najdete houbu je dobré podívat se, jestli u ní není další houba.

Když tam je, tak ji seberete a máte dvě místo jedný. Samozřejmě je dobré se podívat, jestli u té houby není houba, podle prvního pravidla.

Dlouho u houby nic nebylo. Když u houby nic dlouho nebylo, může se tam něco objevit. Nebo taky nemusí. Není takové pravidlo. Ale většinou se objeví, jako třeba teď.

Víc o houbách zase příště, abyste se vědomostmi moc nenamlsali.

5 komentářů:

  1. Uzřel jsem o víkendu Ďouru. A topil jsem tam v kamnech. Celou noc. Moc jsem se nevyspal. Asi mám nějakou skrytou obsesi neustálého krmení plamenů dřevem. Ještě že mám doma centrální vytápění.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem chtěl říct, že Zentralheizung je správně v našem jazyce ústřední topení a nikoliv centrální vytápění. A jinak jsem zcela zdráv.

    OdpovědětVymazat
  3. Teď úplně nechápu rozdíl mezi centrálním vytápěním a ústředním topením. Centrální vytápění je třeba když se protrhne Orlík?

    OdpovědětVymazat
  4. To je tak, když si nevzpomeneš na ústřední topení, ale jen na Zentralheizung, tak si to přeložíš - a pak ti dojde, že náš ustálený název je trochu jiný. S Orlíkem máš pravdu, protrhne se a vyjede z něj Bílej jezdec.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.