HF 2017

8 komentářů
Have Fun in 2017!

 Protože je již druhého, předpokládám že všichni moudře vyhodnocujete, že jste to s těmi předsevzetími pod vlivem alkoholu trochu přehnali a rozumnější bude odložit je na příští rok nebo sepsat na papírek a ban them forever.
Proto přináším přehled serošů který jsem v poslední době shlédl, abyste po rezignaci na svá předsevzetí neřešili nemilý problém, jak zabíjet čas, který vám ještě zbývá.

Takže postupně.

Westworld - Představte si, že vás vezmou do zábavního parku ve western stylu. Potulní kovbojové, krásné dívky, veřejné domy.. Takže si tam v kostýmku kovboje nakráčíte a - můžete dělat co chcete. Můžete kohokoliv zastřelit, osouložit, vylisovat a na ten výlisek vytisknout kompletní shakespearovo dílo - prostě cokoliv. Ten svět se skoro reálnější než realita. A nemusíte se vůbec bát, protože od začátku máte zapnuté IDDQD a navíc nikomu reálně neubližujete.. všichni jsou totiž velmi dobře naprogamovaní roboti k nerozeznání od lidí jen s tím rozdílem, že nic necítí... Už asi odhadujete, jakým směrem se seriál bude vyvíjet, takže recenzi ukončím a dodám že série má jen 10 dílů a hraje tam Hannibal Lecter.

Death note (Zápisník smrti) - možná nemáte rádi anime, ale tohle by se vám mohlo líbit. Seriál o klukovi, který najde na zemi zápisník. V tom zápisníku je trochu neobvyklý zápis, která říká, že osoba, jejíž jméno do zápisníku zapíšete, zemře. Thats it.
Kluk to nakonec zkusí a suprise, ono to funguje. Kluk se zamyslí a dojde mu, že se zápisníkem by mohl vykonat mnoho dobra. Zvlášt když do něj bude hodně psát. Takže začne konat dobro a případu podivných a v podstatě nevysvětlitelných úmrtí se ujme tajemný detektiv L.
Pokud vás ani toto nenalákalo, ještě dodám, že v seriálu se objevují i bohové smrti Shimigami!

Stranger things -  jsem zatím rozkoukal. Chvílema se to pohybuje na hranici něčeho fakt dobrýho a totální kokotiny. Ale spíš se mi to líbí a na Česko Slovenské Federativní Databázi to má dobrý hodnocení. Ve vesnici, kde se celkem nic neděje, parta kluků hraje dračáka. A cestou domů se jeden ten kluk ztratí a naopak se objeví podivná holčička. A pak se postupně dějou divný věci. No, po pravdě.. spousta věcí mi přijde tak jakoby trochu obšlehlá z jinejch serošů nebo filmů (třeba x meni hmm), ale na druhou stranu co furt vymejšlet novýho, že. Takže bych řekl že gut.
Strašidlo included!

Tak si to užijte. A abych uhouby.cz zvýšil rating u vyhledávačů : Miloš Zeman,  Jak se udělat bez honění, strčila andrejovu hlavu do análu a neuvěříte co našla když ji vytáhla, jak obejít EET, zákaz kouření v restauracích - konec kamenných tváří?

8 komentářů:

  1. Když už jsme o toho trávení volného času Poznáte podle obrázku staré klasiky pro MS-DOS? Houba score je 16 z 20.

    OdpovědětVymazat
  2. Hledal jsem ten seriál o robotech. Vychází to z původního staršího filmu a ten by mohl být zajímavý.

    Houbo, zrovna dnes jsem si test dával. A dosáhl jsem skóre 18/20, asi pět jsem jen náhodně kliknul.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jdu do Death Note, jednak mám rád anime a pak mi název připomíná moje cestování po doktorech. Jinak v testu jsem taky pár náhodně tipnul, ale většina byla na jistotu. Holt kvalitně investovaný čas v dětství do pařeb u kompu se musí vyplatit.

    OdpovědětVymazat
  4. Já to zkoušel už dřív, měl jsem snad 18 nebo 19. Ale taky jsem jich pár tipl. Možná by se ten test spíš měl jmenovat.."jak moc už jste staří?" :D

    OdpovědětVymazat
  5. jinak linky na ty seriály můžu dohledat, na všechno jsem koukal online (když se proklikáte hromadou oken a virů...:))

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že není třeba hledat. Zkoušel jsem to nejprve též online, proklikal se stejnou hromadou oken a virů, ale cukalo se to (asi jak běžel současně download těch gigavirů). Naštěstí Internet je mocný a dává k dispozici i offline verze.

    OdpovědětVymazat
  7. já odhadoval u cca 2/3 otázek testu, výsledné skóre mám 11/20, to je na mě nepařana velmi dobrý, evidentně jsem větší čas mládí trávil jinak :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na jistotu a rychle 18/20. To trochu vysvětluje co jsem dělal když jsem nechrápal ve škole...

    Orb

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.