vzpomínkové akce a velice utajovaný Hašmar Hoedown

2 komentáře
Můj utajovaný kontakt (neprozradím ho. Níže ho budu jmenovat jako B. de Boisson alias Perníkář) mi prozradil, že zjišťoval možnosti Hašmar Hoedownu.
Nejdříve chtěl Perníkář uspořádat HH (zajímavá zkratka, že?) v prosinci. Poté ho přesnunul na leden. Poslední zpráva z tohoto týdnu od nejmenovaného mayora je, že zjišťoval po ostatních a rádi by to udělali jako vzpomínkovou akci na vyvěšení plakety.

Dohledal jsem tedy důkazní materiál a snad to tedy Barča uspořádá na začátku února.


Včera jsme se sešli u příležitosti narozenin Ježíše. A tam jsme se bavili, že bychom založili samostatnou akci, kde bude chlast, hudba (podávaná velice neodborně po mnoha vypitých svařácích). Na akci by určitě dorazil i samotný Chewbacca, který by s Garthem vyšvihl duo (Garth už na housle).
Což by vlastně mohla být i akce pro Lucku od Stromu - koncert dle jejího výběru :)



Nesmíme zapomínat Houbou. Jako každý rok jsme mu zapálili včera svíčku.

2 komentáře:

  1. Právě jsem zjistil, že na úplně skvělé kartě Openkrad nelze online zjistit platnost kuponu. Hlavně, že to lze objednat online, ale nelze zjistit, kdy má konec platnosti.
    Mohou jen doufat (opravdu asi jen doufat), že to na nové Krndačce půjde zjistit online. Takže celá tato karta ja tak dobrá akorát jako stěrka na auto (opravdu nechápu jakou to má výhodu oproti papírovým kupónům, kde je ostatně vidět platnost). Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja bych HH rovnou dal kryci nazev 88. Jinak housle jsem asi po hodině naladil (bez pouziti youtube nebo navodu z netu - wut, ty ladici kolicky vypadavaj? :D) a uz dam ovecku takze cajk, se zwejkem muzeme hrat.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.