Vánočka a Kobliž

1 komentář
Lovosická vánočka aneb o měšec zlého pro mě začala už brzy kolem šesté hodiny, nebot jsem se musel přepravit z Prahy do Lovosic. Samozřejmě jsem to pokakal, protože jsem vlak stihl jen tak tak a nestihl jsem si koupit kalivo na cestu. Na hl.v.n. v Lovosicích L.C. na mě počkal VOjta a hodil mě domů, čímž mi ušetřil čas, mohl jsem dotankovat ruma a párečky u vietnamců a vyšlápnout na naší kontrolu.

Kontrola byla docela funny, děti v krabicovém trajektu přetahovaly kontejnery z port royal do port žwejkal a občas na ně zatrapčil duch piráta. Občas děti dostaly pojeb od vedoucích, jinak pohoda, dosoutěžilo se a po cestě na Lovoš jsme tradičně pokalovali.

Nahoře již čekal kobliž, teda vánočka a polívka. Lovošpán byl příjemnej ve stylu "já jsem tu pán a vy se poserte".. tak jsme se posrali, ale nakonec LPčko celkem normálně točilo pivka, nalejvalo panáky, takže cajk. (spíš takovej klasickej vánočkovej cajk.)

Kobliž mezitím objížděl hospody a zjištoval co hospody na EET.. nakonec si myslím že Kobliž to zas u lidí vyhraje a ANO bude rulez... ale na to jsme zvyklí a pro tyto případy máme alkohol a drogy.

Mezitím co Kobliž objížděl vesnice, nějakej Forejtův dobrej kámoš ho nafotil při večerní kratochvíli... osobně doufám, že mu Forejt aspoň nakope prdel (at si o Forejtových kvalitách myslím co chci) a že tyhle věci se fakt nedělají. Nebo snad, když už i hradní pán... že by LEGALIZE???

Poslední co chci okomnout je, že učitelé si přilepší a mají nový kariérní system. Po dvou letech dostane učitel titul "samostatný učitel" (předtím byl předpokládám pomocný) a dva litry navíc a po dalších pěti "vynikající učitel". NEzkoumal jsem, nakolik si to ídnes přibarvil, ale mám radost, že po pěti letech tu budeme mít kupu vynikajících učitelů. TAkhle se na to musí!

edit... doplnuju link na vánočku na vejřích stránkách... 202 účastníků! 

1 komentář:

  1. Jestli Forejt z toho hradního panoptika nakonec nevychází i tak nejlépe. Alkáč Miloš, co vleze do každého zadku, který se mu naskytne a místo prezidentování si řeší svoje malicherný spory. Ovčáček - PR expert z komunistických Haló novin, co stále hledá Peroutkův článek. Mynář bez bezpečnostní prověrky (kterou nikdy nedostal a nedostane). A samozřejmě Nejedlý - ruská ruka Lukoilu a buhví čeho. A Forejt, který se nechal natočit u "večerních kratochvílí". Odpověděl bych parafrází z Trpaslíka: Rád bych věděl, jestli je to normální? ... Jako točit si to a ukazovat kamarádům? Né, to není!

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.