Nové obzory pana Lebky

2 komentáře
Svět postupuje neustále dopředu. Třeba pan Lebka včera nainstaloval několik gigabajtů programů a toolů, všechno to mezi sebou nakonfiguroval, pročetl asi dvacet manuálů a shlédl několik výukových videí. Zběžně prolétl programátorskou referenční příručku (1100 stránek).

Výsledkem celodenní šílené práce byl výsledný produkt - program o dvou řádcích, který bliká LED diodou připojenou k procesoru! Pan Lebka si vzpomíná, že za jeho mladých let nebyly sice vytuněné ARM Risc procesory, ale jen tupé 8bity. Ale zase na program blikající diodou tehdy nepotřeboval konfigurovat několik gigabajtů vývojového a jiného software a celý den práce.

Škopčí fotomontáž na téma "Bububu, ty malá píčo!" by podle nového poslaneckého návrhu mohla být odměněna až jedním rokem natvrdo. Otázkou je, jestli, když se prezident znevažuje sám, jde o samohanu, a jestli je též trestná podle nového návrhu. Každopádně je dobré, že je k návrhu připojen seznam poslanců, kteří ho podporují (asi 60). Předkladatelem je samotný Zdenda "listopadová mlátička" Ondráček (ovšem nyní -mimo spolusoudruhů- i za vydatného supportu ČSSD a ANO). Pokud chcete prestižnějšího prezidenta, zvolte je znovu!

2 komentáře:

  1. Zrovna dnes jsem slysel v radiu, ze se opet uvazuje o zavedeni trestu za hanobeni pana prezidenta. Tot prave otazka, jestli ho dokaze nekdo hanobit. Ono BUBUBU je mozna o dost jemnejsi verze toho, ze chtel nekoho zastrelit Kalaschnikovem. A ani slova BUBUBU ci Pussy mou nejsou cizi :)

    Jinak gratuluji pan Lebkovi k temer povyseni na Richmonda (ten bohuzel zna i dvojblik)

    https://www.youtube.com/watch?v=12LLJFSBnS4

    OdpovědětVymazat
  2. No ovšem doubleflash, to je výzva! :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.