Králíčkův bratr glosuje

Napiš komentář
Při čtení zpráv v prestižních periodicích jako parlamentní listy nebo idnes mi dochází, že si lidé občas mohou vysvětlovat obsah špatně a bylo by dobré, aby jim někdo vzdělaný řekl, jak se věci mají. Takže:

Matce se synem se zřítil dům a přišli o vše. Asi snadno uvěříte titulku a bude vám matky se synem líto, když ale čtete pozorně, zjistíte, že matka měla eshop (podnikatelka!) a pod sutinami má zboží za tři miliony korun. Má tři miliony korun, ha! Tak kdo je tady chudáček!

Hip Hop Kemp přišel kvůli drogám o dotaci, hrozí mu i vyhazov z areálu To brzo, chytráci. V dnešní době každý už ví, že festivaly mají jediný účel - aby se tam všichni zdrogovali. Ještě rock, to uznávám, ale tenhle metal je stejně jenom hudba pro drogy.

Chlapec v Jižní Karolíně zranil dvě děti a učitelku, předtím zabil otce  Co k tomu dodat, a tyhle migranty tady vítáme, pořádáme na ně sbírky a znásilňují naše ženy! Kdy už se lidi probudí když důkazy jsou tak evidentní a všude kolem nás?!

Volant vlevo, fotky blízkých. Jaké nepřesnosti se najdou v Anthropoidu Volant vlevo! To je přece správně a ne nepřesnost, nevěřte všemu co čtete máte vlastní rozum. Musím ještě něco dodávat



0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.