posezení u piva

1 komentář
Tento text pisi od tretiho piva ze sudu (dnes uz ctvrteho, na obed jsem si dal tankovou Plzen a byla luxusni, ale vedel jsem, ze mam doma povinosti, tak jsem musel dat jen jednu).

Zhodnoceni vcerejsiho pivka na zahrade. SLABOTA ala CAJICEK! 
1. nedopity sud! (byla to jen 11, takze si myslim, ze Vojtech mohl loupnout aspon dva kousky)
2. spolubydlic to zhodnotil, ze nas nebylo slyset ani v noci.

Cekal jsem neco na zpusob Hale a Pace party. Ackoliv ten uklid rano v 11... Peklo, vsude byla p*ca s kytarou (i na celte). Timto dekuji Houbovi za pomoc s uklidem (jinak to pivko na obede bylo fakt luxusni a levne, ted uz to rici mohu). A vzpominky na Miru a jeho hamburger nemaji chybu.

Jinak tu mam nejake ztraty a nalezy (ale vse asi bude Gartha). A jidla v lednici na tri tydny. Totalni zaver: Priste zadne jidlo a bude se kalit.

A za týden na Brutus ve Slaným se těší party Scopek



PS: tuto reportaz jsem psal presne jedno pivo

1 komentář:

  1. Tak je jasný, že jídlo je zabiják zábavy, ale takovej dobrej hamburger... to těžko odolat. Přidal jsem do kalendáře akcí Litoměřické pivní slavnosti, minule zde prý bylo k ochutnání 51 druhů piv - a to je už slušná výzva. Každopádně sobotní akce byla luxusní, nebál bych se jí zase někdy zopakovat. Dneska jsem přemýšlel o alkoholismu, protože jsem zjistil, že existují lidé, kteří pijí daleko méně a přijde jim to normální - tento fenomén budu muset prozkoumat, ale nerad bych to nějak uspěchal.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.