Brexit

4 komentáře
Hádejte, kdo včera záměrně - a na poslední chvíli mocně nakupoval zboží za USD? Ano, byl to včerejší Houba, jehož dnešní Houba při pohledu na posun kurzu musí pochválit. Ušetřené CZK tak může vrhnout do několika opravdu vydatných kaleb :)

Jinak to nechci moc komentovat, přišlo mi, že celé vystoupení UK je spíš o emocích a nacionální vlně než o nějakém ráciu. Že nacionalismus je atomovka vložená do rukou debilů jsme se v historii přesvědčili už hodněkrát.

4 komentáře:

  1. Jako chapu, ze se ted v EU uvolnilo misto, je to presne 1 GB. Ale tohle horko je trochu moc. To uz vazne dnes museli palit vsechny narizeni/predpisy/prirucky a zakazy, jinak si takove otepleni nedokazu vysvetlit.

    Pripominam pristi tyden vandr vedeny pod zkusenym skautem "Poserkotlik" tez zvany Sefca. A bo ja, Stoky a par dalsich lidi nevime, kdy dorazime... Tak bych dal spicha v pubu vedle autobusove zastavky. A samozrejme zakonceni vandru na brutalnim Brutusu, kde se nejenom sepie sepije.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. Jaká je trasa a start somru? Rád bych ještě dal v sobotu Kořen, ale tedy moc to nevidím, jak to vykombinovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mozna mam reseni pro Houbu a mozna i pro samotneho Rytire. Stoky tam mozna pojede autem, bo v nedeli hrajou. Ale nevim, kdy se musi vracet do Lovo. Zkus mu zavolat. Trasu sam zatim nevim, resi se to v mejlu.
    Scopek

    OdpovědětVymazat
  4. Když bych jel jen na pátek, tak si vezmu svoje auto, je to mobilní převis... ale zatím nevím kde, kdy a kdo :) V pátek to vidím spíš na dorazit na místo (do hospodody), ale třeba se pletu :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.