Středa

3 komentáře
Večer deskových her, kde jsem nebyl.

Bohužel jsem musel odmítnout pozvání ke Garthovi na večer deskových her a decent drinkingu kvůli pravidelné roční schůzi vlastníků bytů. Ze schůze jsem si zapsal jedinou větu: "Lišejníky nám dělají neplechu!". Po skončení jsem brknul kamarádovi, aby přišel do hospody (tam byla i ta schůze), čímž jsem alespoň dohnal ten decent drinking, když už ne ta mladá, do deskových her zapálená děvčata, která Garth pozval.

Člověk na hovno.

Tuhle věc jsem vymyslel, když jsem včera ráno četl tenhle článek. V zásadě se tam píše, že Vladimír Dlouhý (jako předseda Hospodářské komory) zjistil, že požadavků na podnikatele je tolik, že už to nestíhají sledovat. Tak navrhuje vytvořit systém (komorou) do kterého bude státní uředník tyto požadavky povinně zadávat a podnikatelé se pak za peníze budou moci do něj přihlásit (zisk samozřejmě půjde komoře). Vyřešit přebujelou byrokracii další byrokracií a megasystémem na kterém si nahrabu, tomu říkám krok kupředu!

Ale k nápadu. Říkal jsem si, jestli nevytvořit něco jako bezpečnou zónu, kam by se umisťovali lidé na hovno. Ono to chvíli trvá, než zjistíte, že je člověk na hovno. Nic kloudného nevyprodukuje, protože je už léta v zajetí svých mimózních schémat. Pokud to zajde dost daleko, má obvykle i prostředky a moc je realizovat.

Fungovalo by to jako takové fajné vězení, třeba ve virtuální realitě, na které by se skládali všichni, kdo uznali, že daný člověk je na hovno (jako se skládáme na normální kriminálníky).

Vladimír Dlouhý by v takové realitě tvořil další byrokratický megasystém, který by povinně platili všichni podnikatelé. Babiš by si užíval celosvětového fašoimpéria, které postavil za prachy nakradené v PZO. A Miloš by s nadšením protahoval Putinovi kaďák a decimoval pražskou kavárnu (ať už je to cokoliv).

Všechno jenom virtuálně, samozřejmě. Z hlediska člověka na hovno by to bylo ale stoprocentně reálné, stoprocentní úspěch vlastních dementních nápadů by byl vždy zaručen, davy provolávající nekonečnou slávu, servilní patolízalové, prostě vše, co k životu člověka na hovno patří.

Nakonec si myslím, že dost lidí na hovno bychom ani nemuseli do takové virtuální reality nutit, vybrali by si ji sami.

3 komentáře:

  1. Netýká se to tohoto příspěvku.

    Poslední příprava na Pulce. V pátek v Lovo je nějaký koncert, tak doražte. Lupen snad za 60. Jde tam Jeník, Gábina a hlavně já také stihnu dorazit.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíš tohle? Já mám už v pátek odpoledne nějaké jednání, bude v tom figurovat zahradní restaurace a pivo. Uvidím, jak na tom budu večer :) To se nám ta příprava na Pulce pěkně vybarvuje...

    OdpovědětVymazat
  3. jj Lovos :) To je muj plan na totalni vitezstvi po vzoru pana Klobouka. Nekdo prekecas Miru, at jde take. Pak ho nekdo zlijes panakama. A v sobotu je vitezstvi me :)

    Scopek

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.