Občas

5 komentářů
mám z toho, že platím koncesionářské poplatky smíšené pocity.

Koukal jsem na cast pokračování Twin Peaks.

Dita P. tam není.

Škoda.

5 komentářů:

  1. Dita P. je pro mne zajímavý úkaz už asi těch pět let, co jí vyšla ta první kuchařka. Deník Dity P. jsem dostala od Stáni k nějakým tuším narozeninám, a mám i její nádobíčko... Ale podívej se na tu fotku, vždyť to prase je sympatičtější, než Dita P. Kdyby si od zítřka zařídilo televizní pořad P. Dita (prase Dita), mělo by možná i vyšší sledovanost.

    OdpovědětVymazat
  2. nedáno jsem na tenhle obrázek koukal zhulenej a říkal jsem si, že mi to přijde jako total psycho asi proto, že jsem tak zhulenej. ted na to koukám velmi střízliv a vidím, že ganja v tom prsty neměla.... čt rulez.

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně, může se zdát, že vyrábět pořad, kde je vycpaná hlava kance sympatičtější než hlavní protagonistka jsou vyhozené peníze - ovšem na druhou stranu dost lidí jejím sledováním ušetří za drogy. Škoda je, že obrázek nemluví, protože když promluví Dita, získá kanec ještě deset bodů navíc. Nevadí ani totálně neznělý hlas, ale ten obsah! (scénář a dialogy jí píše její matka). Doteď jsem netušil, že někdo takhle myslí a mluví. Současně (nebo spíš v kontrastu) s tím kolem precizně nafoodstylovaných jídel krouží kamera vizuálního onanisty Ondříčka. Ta kombinace je čirý audiovizuální perverz – proto má smysl se na to koukat. Kuchař nejsem, ale myslím, že recepty budou asi ok, proti tomu žádná - ale kvůli tomu bych to fakt nesledoval.

    OdpovědětVymazat
  4. Ditu neznám, ale fotka mluví za vše :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dej si to ve videu! Deník Dity P. - S kancem (kanec to rozjíždí hned po úvodních titulcích, už cca v 1:30). Nejdřív jsem jen přepínal kanály, ale jakmile jsem uviděl tenhle záběr, bylo mi hned jasné, že jsem se stal svědkem něčeho mimořádného... a pak jsem si ještě pustil zvuk :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.