Nonstop

6 komentářů
Sledovat tenhle rozhovor je něco jako projít strouhou plnou sraček. Jste rádi, že už to máte za sebou, ale smrad pořád zůstává (podobný pocit mám při sledování rozhovorů s Babišem - došlo mi to v okamžiku, kdy M. D. oceňuje získanou svobodu cestování, A. B. argumentoval naprosto stejně, jen na doplňující otázku, kde byl 17.tého listopadu odpověděl bezelstně - v zahraničí). Andrej Babiš je Michalem Davidem české politiky.

Užijte si to.

6 komentářů:

  1. No ty snad nemáš rád M.D.???!!! celkem fajn rozhovor :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ve skutečnosti mi vadí daleko méně než A.B. Líbilo se mi to expresivní přirovnání :) Oba spojuje naprostý nedostatek soudnosti a sebereflexe. Zatímco M.D. mohu vypnout a neposlouchat (a v klidu mu přát, ať si vydělá nějakou kačku). STBáka Bureše bohužel musím skrze státní aparát poslouchat a "užívat" si paskvilů, které vyprodukuje "když maká". I tak je ale jeho vliv na můj reálný život stále snesitelně marginální (zatím).

    OdpovědětVymazat
  3. Mimochodem dneska v osm v Rakvi, kdo na to má, ať přijde. Tak nemusíte se opít, když je to v týdnu, stačí zaskočit na jedno - dvě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, Martin Veselovský, ten mi asi před měsícem olajkoval komentář k jeho fotce na facebooku. Tím jsem si splnila své ambice ve sféře sociálních sítí, svůj profil již mohu s klidem smazat. Taky jakože víš jak, hlavně moc nevybočovat, hlavně taky tu pohodu.

    Já nevim, když na ten rozhovor koukám, je mi Davida spíš líto. Co Veselovský čekal, že mu odpoví? Že to dělal blbě a lituje toho, že se mu za totáče dařilo? Jakože spíš jsem z toho zjistila, že pan Veselovský nemá rád Michala Davida a myslí si o něm, že je starej komouš. No taky zpráva, že :)

    Ježiš ale to s tim, že lidi dneska zase nemaj peníze, aby někam jeli, to je krásný. To jsem ještě nikdy neslyšela :)) Jednou jsem bohužel měla peníze a jela na představení Děti ráje (muzikál by Michal David), kamarádce vypadl člověk...byly jsme tam my a svezeno X autobusů z ústavů pro mentálně retardované...tolik vzpomínek :)

    Zajímavý rozhovor, děkuji za upozornění

    OdpovědětVymazat
  5. Like tvého příspěvku u fotky polonahého Leoše Mareše s Veselovským byl samozřejmě zaznamenán. Ale nechtěl jsem ti to moc připomínat, abys nezpychla a bavila se nadále i se sociálním plebsem :)

    Nemyslím, že by si Veselovský myslel, že je David komouš. David je oportunista fixovaný na prachy. Ale je fakt, že se ho na to ptal pořád dokola, až jsem si myslel, že David dostane trvalou křeč z toho svého úsměvu "všechno bylo v pohodě". Škoda, že Veselovský nevymyslel jiné otázky, mohli jsme se něco zajímavého dozvědět. Že normalizační popstar asi nebude charakterový titán je víceméně jasné z definice.

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem tady psal něco o nedostatku soudnosti, tak pro zájemce je tu "zábavný" klip Zelených. Už jsem je chtěl volit... Ne, tak dobře, dělám si prdel. Zelení jsou takový komunisti-light (na mě ale pořád dost těžká váha).

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.