nedělní sváteční oběd

1 komentář
Rozhodl jsem se jít na pořádný, dobrodružný a hlavně velice nebezpečný výlet do míst, kde dle mapy už nejspíš žijí draci a příšery z našich snů vylézají do světa lidí (no prostě už tam neplatí pražská lítačka na MHD). 
Nevěděl jsem, co mne čeká, tak jsem se řádně připravil:
-          Mapu jsem synchronizoval I s mým notesem (nakreslil jsem si směr chůze)
-          Oblíkl jsem si dědkovské spodní prádlo
-          Do batohu jsem si nabalil rezervní becherovku

Poté jsem se nechal mým osobním řidičem (říkejme mu třeba autobusák Franta) odvézt až na okraj neznáma. Dále jsem holt musel po svých.

Po pár set metrech chůze mi došlo, že jde vážně do tuhého, uviděl jsem ceduli „STŘEDOČESKÝ KRAJ“, všudypřítomné nebezpečí také zdůraznilo projíždějící auto, které nemělo značku začínající  na „A“.
Strašně mi to připomíná mimozemšťana ET.


Co vám budu vyprávět. Byly to opravdu nebezpečné dva kilometry po silnici. Ale svého cíle jsem dosáhl a teď už toto píši od druhého piva z restaurace Olivův pivovar.
Raději píši záznam ihned, protože než projedu jejich playlist, tak už budu notně společensky unaven. Naštěstí tu mají rozum a dělají tu i pochoutky ke kalení. Například "Pivní degustační prkénko" asi vydatně nasytí. Bude to opravdu vydatný oběd.
Trochu zpětně k mým poznámkám : Měli tam zrovna nějaké zabijačkové pochutiny. Dal jsem výtečnou prdelačku. Až bude lepší počasí, tak by to mohl být fajn výlet přes les.
Výlet to nebyl až tak těžký, ale stále lepší než můj první dacanský nápad a to jít do VS

1 komentář:

  1. Včera jsme na tom byli v kině. Jmenovalo se to Revenant, hrál tě DiCaprio a oproti tvé reportáži tam bylo více indiánů a méně ufonů (zřejmě autorská licence). Slušná práce!

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.