jarní akce

2 komentáře
Ahoj,
po včerejším krutém souboji mezi vesnicemi/městy o klády, hlínu, lesy, obílí  a přilehlé hory. Ty MÉ hory, kde se neustále pohybovali zákeřní zlodějové. A bohužel mi nepřišel žádný rytíř na pomoc (máš mínus Houbo, že jsi nechal Scopka prohrát Osadníky - opět), aby je odtamtud vyhnal.

Nevím, proč si vzpomenu na Joxera, když se řekne rytíř
Jsem si opět (v úterý to bylo již připomenuto) vzpomenul, že ROK RYTÍŘE již skončil a tak na jeho panství upadá morálka a dokonce i Miloš Ovar už by střílel kalachem po lidech. A tak si myslím, že by samotný rytíř měl zase začít chodit mezi tu svou lůzu a trochu tam připomenout, kdo tu vládne železnou pěstí a s flaškou vína v ruce.

Zde je výpis plánovaných akcí, kde by se měl tedy rytíř ukázat mezi vším tím plebsem:

20.2. (již zapsaná akce) - výstup na Milešovku za bájným Karlem (nebo kýmkoliv jiným, kdo tam zrovna bude). Jen info - velká hospoda je zavřená, tak bychom měli vyrazit brzo, abychom v malé zabrali místa.

26.2. - Brutus ve Vagónu

7.3. - Synové výčepu ve Vagónu

25.-28.3. - Jičín  a putování za RUMcajsem - Žwejk včera schválil ubytování výpravy. Jen budou někde jinde (ne v K klubu). Je to prý také někde na náměstí cena podobná jak v K klubu.

17.4.- TZ závody ve Skalici (příjezd a slavnostní vypití rumu u ohně je 16.4.)

30.4. - putování okolím Lovoše (zatím nejsou propozice)

Samozřejmě přibude u Sváťa pulec (až bude termín), kde už máme s Houbou sakra natrénováno z minulého roku. Tam jsme zjistili, že je velice důležité nepřepálit start ani průběh a napálit to až v cílově rovince (v hospodě u piv).

Také se už musí domluvit fight mezi Golemašim a Tlouštěm :)

Jo nebyl někdo na tom novém filmu Baarová (případně prosím o komentáře - jaké to je)? 

Mám tu kousek kino, kde mají tankové pivo. Tak jsem si říkal, ze bych byl dvojitě kulturní...

2 komentáře:

  1. Od minulého roku už je každý nový rok rokem Rytíře, ten totiž nikdy neskončí :) Enjoy! Miloš okupuje jiné panství/planetu/vesmír. Díky za termíny, ten Jičín je až do 28.3. (přespání až do pondělí)?

    OdpovědětVymazat
  2. Cau, Jicin je od ctvrtka do pondeli. Zatim to tak planuji, bo v patek a v pondeli je statni svatek.

    Scopek

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.