Okurkovka III.

Napiš komentář
Musíte milovat tenhle svět (a dost kalit... ). Když jsem jako junior rozcházel komunikaci po laseru, připojoval jsem se na BBS přes CB radio rychlostí 1200bit/s a studoval tam Anarchist cookbook*

Byla devadesátá léta, nikde nebyly hranice. Stačilo chtít. A věřit (nebo mi to tak alespoň připadalo).

Všechno tohle zmizelo v propadlišti času, ale stejně to nesu v sobě. Možná taková doba ještě přijde, nebo bude vaším největším dílem, že na Faceboku nasdílíte marketérům data svoje a svých dětí.

Tenkát jsme z toho neměli rozum, ale zpětně - nenechte se vysmát. Nikdo z vás nebude mít takovou svobodu.

A tak spousta lidí s nespoutanou myslí teď řeší sračky, co jim diktují média, jednou je to Babiš, podruhé imigranti. Chcete šťastný konec?, vymyslete si ho sami.

*nevím jestli jste se s touhle kuchařkou někdy potkali, bylo tam popisováno všechno od zbraní, výroby výbušnin až po hackování telefonů. Prý to napsal někdo v 70letech v Americe. Žádný politický názor to, pokud si pamatuju netlačilo (to mě ani nezajímalo). S hackováním telefonů byl problém, samozřejmě kvůli místní zcela odlišné technologii (takže to byla spíš taková teoretická studie). Pak mě ještě napadlo si vyrobit obří dýmovnici. Od čehož jsem nakonec upustil, a moje současné já děkuje svému předchozímu já za prozřetelnost a za to, že má dnes ještě obě ruce.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.