Hipsta Level One

7 komentářů
Vzhledem k tomu, že se někteří z nás rozhodli pomocí mocného vousu konvertovat k hipsterismu, cítím jako vhodné je upozornit před tímto krokem na několik základních informací:

1) Koukněte na dokument o pražských hipsterech z cyklu Kmeny (polévka Pho ze Sapy ve slow-motion included :)

2) Po zhlédnutí dokumentu pochopíte, proč si máte přidat na FB Dívku s transparentními brýlemi. 

3) Na závěr si přečtete nějakou tu zahraniční zpětnou vazbu.

Dle potřeby utíkejte pro holící strojek.

7 komentářů:

  1. dokument je dobrej, ale ten facebook je celkem nenávistnej, takový to "ona je jiná, tak si z ní budem dělat prdel"..

    g.

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo protirobotí robot mi dal celkem zabrat...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě fakt sebralo. Hned jsem musel zkouknout i další Kmeny - subkultury, tj. rainbow, cosplay, goths, tedy výrazy, které mi do teď, tak jako hipster, vůbec nic neříkaly. Já jsem u nás nic takového nezaznamenal. Přijde mi to celé jako skupina znuděných postpubescentů, kteří se jen snaží nějak odlišit. Chtěl bych je viděl až budou mít děti a hypotéky :) Po pravdě, když jsem nedávno viděl klipy skupiny Jelen, která bude účinkovat na Hašmaru, tak jsem si říkal že jsou nějak divně oblečený, a oni to asi budou hipsteři. Doufám že v rámci projektu Kmeny subkultrur bude i díl o mě bližší subkultuře - alkáči :)
    Vojta

    OdpovědětVymazat
  4. holka je lehce zmatená, ale přišlo mi dobrý, že už to dotáhla na vlastní internetový mem / fanpage, diskuze/komentáře na té fb stránce (ať už ji dělal kdokoliv) vůbec neměla být, vždycky nakonec převáží zoufalci, co si na její úkor budou honit ego

    OdpovědětVymazat
  5. Jelena jsem si poslechl, přijde mi to jako česká variace na Mumford & Sons, kteří podobný image drží, s hipsterama to souvisí jen okrajově. Asi nejsem cílovka ani pro jednu skupinu, takže to moc neřeším. V Čechách nejsou alkáči subkultura, ale spíš těžkej mainstream :)

    OdpovědětVymazat
  6. podle mě hrozně záleží jak a s kym se ten dokument natočí.. vlastně s emi nejvíc líbí co tam říkal ten jeden kluk, že každá generace se nějak odlišuje a hipsteři jsou vlastně současný hipíci.. a jako ze všech takovejch věcí se stane modla a pak se najde spoustu jedinců, kteří před nedělním obědem víří...:D

    jelena skouknu až na hašmaru... to už budu aspon fousama skorohipstr..

    garth

    OdpovědětVymazat
  7. Ja to nechapu, co jsou zac. Ale take jsem si pustil jeste dil o tech prevlecich na ruzne fantasy a comic cony. To si pak clovek pripada jak mensi loser.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.