Budoucí vejlevy

8 komentářů
Zdravím,
koukajíc z okna (ano je to narážka na jistý joke), kde chvíli sněží chvíli slunečno a chvíli kroupy. Je to opravdu zajímavé - nad Lovošem sněží, v Lovo kruto-vítr a kroupy a v Litoměřicích je krásně slunečno, zatímco v Miřejovicích je sníh. K tomu si představte pivko a nemá to chybu. Jen to pivko je bohužel jen jedno...

Tak u této idylky mne napadlo, že napíši budoucí akce, kde je možné malinko zkalit:

12.4.2015 - Turistický závod Skalice u Litoměřic. V sobotu klasická příprava a poté ohníček, buřtík, rumík a prestižní nocleh ve zmrzlém baráku. V neděli pak pomoc Žwejkovi na stanovišťích.

24.4.-26.4.2015 - Pouť ve vesnici u Roudnice. Tam možná v pátek na jedno dorazím.

25.4.2015 - Pochod okolím Lovoše - kde bych navrhoval jet posledním autobusem a pochod započít v Kocourově v hospě.

23.5.2015 - Memoriál Sváti Pulce - není nutno se přihlašovat předem, jen pak přijdete o triko, výstupovou průkazku a registraci do seznamu účástníků. Já se předem přihlásím, chci být zapsán v kategorii loser výpravy :)

6.6.2015 - oslavy železnic v Lovosicích - má to být docela velkolepé a hlavní konání má být Lovosice - hlavní nádraží. Staré mašinky, ten den budou zprovozněny trasy, které již nejezdi a nebo se tam lidé nedostanou a má něco probíhat přímo i na nádraží. Zajímavá možnost si dát pivko v histrorickém vagónku.

Každopádně jestli se bude v konat něco v sobotu v okolí Lovosic, tak by to nebylo na škodu. V neděli mám opět trénink na pulce a jdu na Milešovku.

Také se plánuje návštěva pivovaru u Prahy, kde by hlavní dopravní prostředek byl buď vlak či socka pro lidi z Prahe.

Pivo došlo, tak ahoj a jdu dopít zásoby z Jičína.

Opraveno. Díky Houbo za upozornění.

8 komentářů:

  1. Snad ne "kuře - vtip"... Jinak začátek v Kocourově mi přijde trošku rizikový... a myslím, že je to 25.4.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo mas pravdu, je to 25.4. Asi bych to mel opravit, ale jsem liny se znova prihlasovat. Je videt jak radne ctes prispevky:)
    Kocourovem jsme zapocali i vylet do Teplic a take jsme dojeli, toho bych se nebal.
    Uz pres hodinu valcim se strankama Vodafone, Jako, ze by tam meli formular ci kontaktni mejl na zakaznicky servis, to by asi bylo moc. Bud jim clovek musi volat na zakaznickou linku a nebo osobne jet nekam do prodejny.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  3. Nějak jsem pořád nepochopil, o co jde na tom memoriálu Sváti Pulce. To se v jednom dni jde na Milešovku opakovaně? A to někdo dokázal... a proč...?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Pepku, jde o narážku na hru Švestka Divadla Járy Cimrmana, kde vystupuje postava známého horolezce Sváti Pulce, který tuším pětkrát zdolal Milešovku.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, bylo to sedmkrát a po osmé upadl (ale pro těch pár výšlapů navíc nestojí ani za řeč).
    Líbí se mi na tom, že je to taková kravská myšlenka. Jako třeba výstup na Milešovku s rytířem Brtníkem (už se nekoná bohužel) - zde neplést se známým rytířem. Bo Brtník po svém výstupu sundá brnění a ze své role vyjde...

    Jinak ještě doplňuji do akcí Teplice Lázeňská - 30. - 31.5.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  6. Zpět k otázce, na Škopka. Jsou tam startující, kteří na Milešovku vylezou za ten den vícekrát? Nebo i ty Brute? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou tam taci, kteri to vazne daji sedmkrat. Ja to dle jejich pravidel mohu dat jen trikrat, coz bude i muj maximalni fyzicky limit... :) Nebo tam mozna vylezu jen jednou a nahore se opiji.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  8. ta tvá druhá varianta se mi zdá jako pravděpodobnější :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.