Rok Rytíře

1 komentář
Ahoj všichni. Tuším, že tenhle rok bude zábava. Jak jistě víte, opustil jsem v minulém roce teplé (míněno dobře zajištěné...) místo ředitelské a pustil se na volnou nohu (mezitím jsem se taky trochu flákal v Barceloně a dělal si prázdniny, ale i krapet pracoval). S novým rokem tak začíná ta akční část, kdy se uvidí, jestli budu mít dost peněz na mistrovské kombo (budu mít za co bydlet, jíst a jezdit) a nebo na mě zůstane učňovská praxe (prestižní místo na lavičce v parku s krabičákem*).

Spousta věcí je rozjednaných, ale jak to dopadne teprve uvidíme. Rozhodně to není rychlá ani jednoduchá cesta jak přijít k penězům, takže si koukejte vážit svých zaměstnání (na která občas nadáváte) a jistoty pravidelného příjmu.

Jinak. Po té, co jsem po Novém roce vlezl na váhu a zjistil, že místo hmotnosti ukazuje spíš hvězdné datum (motivační obrázek) jsem se rozhodl trochu zhubnout. Podle dosavadních propočtů mi to bude trvat tak půl roku, takže v zásadě není kam pospíchat... Navíc se tu rýsuje synergický efekt, kdy pokud nevydělám na zmíněné mistrovské kombo, přijde hubnutí samo.

Pro tento rok se také vystříhám politických komentářů (klidně zvedněte tuto loženou rukavici), protože se potřebuji věnovat prioritně jiným věcem a komentování naší politické scény je do jisté míry vždycky ztráta času. Navíc se tento rok nekonají žádné volby a v případě, že by bylo potřeba korigovat směřování prezidenta nebo vlády, a tedy aktivovat osvědčený dav s vidlemi a pochodněmi, tak mi snad někdo dá včas echo. K tomu všemu jsem měl poslední dobou pocit, že na mě vyskočí Miloš, či případně nějaký jeho vychytaný poradce, už jen když zvednu záchodové prkénko.

Též jsem rád, že se podařilo rozšířit autorský tým uHouby o Pepka, Lucku a Gartha a do jisté míry tak konsolidovat blogy pod jednu střechu. Drahý autorský kolektive - pište prosím a zas tak moc se s tím nepárejte ;-)

Všem pravidelným čtenářům (jejichž počet se dá přirovnat k počtu prstů slepého dřevorubce pracujícího s cirkulárkou) bych rád popřál všechno nejlepší do nového roku, ať zvládáte mistrovské kombo, vy i vaši přátelé a příbuzní jsou zdraví a samozřejmě, to nejdůležitější - čtěte Houbu!

*nehodící se škrtněte hlavně v zimních měsících.

1 komentář:

  1. nový autor = nový čtenář...

    tak vzhůru do roku knighta :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.