3/53

Napiš komentář
V týdnu jsem doléčil virózu, takže jsem opět konečně ready. Ve středu návštěva u Gartha a Míry v práci. Na obědě jsme byli v megavývařovně v Bílé labuti, kde se zastavil čas. Celá budova tak trochu připomíná uvnitř Obchodní dům Labe v Ústí (tam je zase vetší smrádek a víc vypadá jako vícepodlažní asijská tržnice). Celkově smutný pohled na koncepci, která byla ještě před třiceti lety vrcholem obchodních prostor, dnes naprosto nevyhovující, zachraňovanou víceméně zoufalými pokusy o přeuspořádání vnitřních dispozic (za co nejmenších nákladů).

Všechno děsně trvá. Tajemství registrace DPH stále nevyřešeno, na podnikání v ČR a spolupráci se státem pomalu měním názor - na všechno potřebujete spoustu času. A čas jsou peníze. Uvidíme jak to půjde dál.

Jinak jak jsem minule psal o aplikaci Wallet, teď, když jsem ji začal používat denně zjišťuji, že je čím dál lepší a pro hlídání běžného osobního cashflow (i malofiremního) naprosto dostačující. Trochu jsem měl strach, že se nedonutím do ní denně zapisovat, ale dá se to naučit a v tom jsem se celkem překvapil. Další překvapením byl pak pohled na denní výdaje, kdy máte pocit, že jste daný den vlastně nic neutratili - prostě jste nakoupili pár drobností, dali jste si oběd. Takový "nic jsem neutratil den" znamená obvykle 300-500Kč, což až tak málo není.

V sobotu jsme byli natrénovat na Sváťu Pulce na Milešovce. Příjemný výlet, na vrcholu byl sněhový poprašek, takže to trochu připomínalo zimu. V bufáči jsme pili Dech královny Středohoří a probrali jsme peklo, hovňáky a vůbec tak recepty na úspěšný život.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.