Zkouška spojení

2 komentáře
Tady Pepek Vyskoč, jistě do pár vteřin poznáte o koho se jedná, aneb podobnost s placeným policejním informátorem čistě náhodná. Dostal jsem pozvánku na příležitostné spoluutváření obsahu prestižních houbích stránek. Musím se poprat s ostychem a mou "digital divide", snad se nebudu moc opakovat a nebudu trapnej, jestli jo, tak mi to napiště (buď s váma budu souhlasit, nebo vás pošlu do příslušných míst).  Nepoužívám fakebook a spoustu dalších vymožeností, mám z toho obavy. Internet mám rád hlavně jako zdroj informací. Kdo mě znáte, asi pochopíte proč píšu pod pseudonymem.

   Při vzpomínání na zesnulého Petra Hapku, jsem si pustil song, který už jsem hrozně dlouho neslyšel. V rádiích ani na hudebních stanicích ho nehrají, je to nostalgie. Abych věděl, že jste klip prohlédli, napište mi do reakce koho známého mimo Hapky jste v klipu objevili: tedy, jakého herce z Divadla Járy Cimrmana, jakého současného televizního baviče a jakého současného zpěváka.

https://www.youtube.com/watch?v=ICyk3Puae2c

2 komentáře:

  1. Ten song je stále aktuální, mi přijde :) Myslím, že jsem tam zahlédl někoho z Cimmrmanů vedle piána, ale nejsem znalec. Taky ve mě vzbudil chuť na pivo v sedm ráno. Asi bych si měl dát pozor... Vítej uHouby!

    OdpovědětVymazat
  2. Z Divadla Járy Cimrmana je to Jan Hraběta, další zatím neřeknu, ty už ale všichni určitě znají.

    Song už mi tak aktuální nepřijde, ale pobavil mě, vzpomínám že se mi líbil už v době svého vzniku, v roce 1989, tedy mého ještě předpubertálního věku. Hospod tohoto typu asi tak drasticky neubývá, jen se to tak může zdát, protože nádražky a další podobné knajpy už tak často nenavštěvujeme. Každopádně obrázky piva tekoucího po výčepním pultu a lačných pijáků skutečně i mě způsobily sucho v hrdle.
    V.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.