Seven red lines (The Expert)

3 komentáře

To kdyby nebylo někomu jasné, proč jsem dal výpověď... Pouštěl jsem si to asi desetkrát a musím říct, že je to prostě perfektní. Smát se nebo brečet? Asi obojí.

Of course I can!
I can do anything,
I can do absolutely anything.

I'm an expert!


Tak co, poznáváte to?

Update: Jsem rád, že Vojta má podobné pocity jen ze snů. Bohužel musím potvrdit, že člověk, který scénku psal má jednotlivé role velmi precizně odpozorované z reality. A být v něčem odborníkem je pak často spíš nějakým druhem prokletí než výhodou. Kašlete na odbornost, vědění působí smutek a bolest!


3 komentáře:

  1. Pěkné video. Tak a teď rovnou do pavilonu expertů v Beřkovicích..... :) Připomíná mi to mé naštěstí jen občasné sny, kdy dostávám řadu informací, které jsou v evidentním, radikálním i logickém rozporu s mým doposud nabytým poznáním, a já bohužel na tyto informace musím nějak reagovat, sžít se s nimi a řešit je. Přestávám pak chápat souvislosti, není o co se opřít, jak se orientovat, není kde začít, vše je prostě jinak, než by mělo být. Naštěstí jen sen, něco jako cimrmanovské : "víš, já nejsem tvůj otec, já jsem tvůj syn."
    Vojta

    OdpovědětVymazat
  2. Ona je i druhá strana mince.. tenhle expert mluví a celkem rozumně reaguje... na druhou stranu je i spousta expertů, jejichž komunikační schopnosti zcela vylučují praktické uplatnění bez pomoci managera... proto ho mám rád tak napůl... protože už vidím mraky naboostlejch geeků a rozvírající se nůžky mezi manažery a experty...


    g.

    OdpovědětVymazat
  3. Samozřejmě pravda, peklo experti taky dovedou zaútočit a občas bez prostředníka se s nimi jednat nedá (naboostlej geek je dost přesná formulace :-). Na druhou stranu, tady mi to přišlo (a kvůli tomu jsem to i postoval), že expert je ok a snaží se, ale spíš to posílá do kopru zbytek jeho vlastního managementu, prostě plácají ty stejné bezobsažné kecy a čekají, že to projde i teď... (kdo nikdy nezažil, ať tam běží...)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.