Ráno raníčko Houba vstala

4 komentáře

očky se smutně dotázala
mohu matičko, mohu ven?

Jdi, Houbo, však nezapomeň,
pro jistotu si židli vem.

Právě jste četli poezii. Váš kulturní deficit byl právě srovnán a cítíte se šťastný.

Vogonská poezie je taky poezie!

Tak už přes týden ležím doma. Můžete se veselit; je to angína! Takže budu žít. I když si nejsem jistý a když čtu moudrou báseň o Houbě se židlí, tak se mi to spíše potvrzuje - pojal jsem podezření, že mi při odběru kondora udělali rovnou lobotomii. "To k tomu máte zdarma. Koblihu?"


"Lobotomie už je jen příjemný bonus," ponouká Elrond
k rozpustilé myšlence nechat se při líné sobotě vyšetřit na covid.

Takže už docela dlouho ležim. Tak co takhle tipy na to, co byste rozhodně nechtěli vidět.

Vzhledem k tomu, že se Sevařany jsem v podstatě u nikoho, neuspěl, mám tu pro vás novinku. Viděl jsem obě série!

Malá nápověda:


Dobrá, je samozřejmě možné, že někdo z vás Suna Wukunga, opičího krále, nezná. Opičí král je mocný bůh, který bojuje s tyčí. Ochraňuje učence, který má udělat něco hodně důležitého. Později se do jejich družinky připojí další společníci. Jací, to zůstane navždy tajemstvím. Tedy, než si prohlédnete obrázek, vygooglíte si to, nebo se na seriál podíváte.
Každopádně já se nedíval na tento legendary seriál. Na netflixu je nová verze. Je trochu víc americká, je u toho tag "pro děti" a na csfd nemá nějak velké hodnocení, naopak je tam dost hejtu od lidí, co znají původního opičího.
Seriál se jmenuje: Nové opičí legendy. Myslím, že už název lapí diváka v očekávání, jaké příběhy opičího krále čekají. Nedá se nic zkazit. Budou rozhodně nové a budou se týkat opičího krále. Jinak by to nebyly legendy opičí. A nebudou to příběhy o tom, jak si opičí král zavazuje tkaničku, protože to by sice bylo opičí, ale nebylo by to úplně legendární.
Long story short, jestli se vám líbila Xena, máte hromadu volného času... Go on!

Potom na mě vyskočila Učitelka. To je docela dobrej film o komunistický učitelce. Není to ta televize co učí. Není to ani zlá televize Edna... proč sem všichni tahají televizi? Řeč je prostě o učitelce. Tý pani, co chodí do školy učit děti. Tahle učitelka není zlá, ale je to tak trochu Edna. Ne ta ze Simpsonů, ale ta zlá televize. A ano, ta ze simpsnů je učitelka a sedělo by to k tomu lépe, ale teď je řeč o té zlé televizi, co sužuje vílu Mavis. I housenku Agnes. A že ta housenka něco snese. Až uvidíte, co jim všechno ta televize provádí, budete nevěřícně vrtět hlavou. 




Takže můj další tip je na učitelku. Není to samozřejmě tak dobrý, jako opičí král. Ostatně, v názvu není nic takového, jako že by šlo o legendu. Třeba nové legendy zlé učitelky Edny. Ne, jmenuje se to prostě jenom Učitelka. Ví, že se nemůže stavět vedle opičího krále. Což dokazuje i to, že Učitelky natočili pouze jeden díl, zato opičího krále celé dvě série. 

Myslím, že obrázek o tom co sledovat a proč je výhodné se testovat na kondora máte. Tak zase příště, až se podívám na nějaký další film.

A abych nezapomněl. Trochu jsem se nudil, tak jsem k doktorovi začal přidělávat ještě čaroděje. Samozřejmě, můžete namítnout, že je lepší dotvořit jednu hru, než jich mít 100 rozdělaných. Ale nenamítnete, protože víte, že je to zbytečné...



4 komentáře:

  1. I dig, you dig,
    we dig, he dig,
    she dig, the dig...

    It is not a beautiful poem,
    but it is very deep.

    Opiciho krale jsem zkousel asi pred tydnem. No to je horsi nez hitler v sortkach ...

    Tak jste se koukli.

    Ucitelku jsem videl drive a libilo se mi to.

    Kdyz mas priznanou nemoc, tak to cena medu raketove vzroste :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jo, ale ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak to naši ekonomiku asi nezachrání :D

    OdpovědětVymazat
  3. Takže nemáš Covid, ale obyčejnou trapnou angínu? Dnešní titulek: "Prymula hrozí, že přitvrdí". Podle mě plukovník četl poslední příspěvky U Houby :) Jo, www.Houba teď běží na SSL resp. HTTPS, to je výhoda v tom... těžko říct. Dneska jsem si otevřel víno už ve 12:30 - svět se na mě od té doby směje a všechno je fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. jo jo, trapárna, hamáček by byl zklamanej. já mám v historii nějak uložený https://uhouby.cz, takže vždycky musim odmazat s a připsat www. Tak ted nebudu muset odmazávat s. Takže v tom vyhodu vidim :D

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.